Mashhad University of Medical Sciences

بخش ديداري شنيداري

صفحه اصلي نقشه سايت تماس با ما

بخش ديداري شنيداري

مجموعه مواد ديداري و شنيداري در کتابخانه هاي دانشگاهي از اهميت فراواني برخوردار است و در بسياري از مراکز آموزشي و پژوهشي به عنوان وسيله کمک آموزشي کاربرد فراوان دارند و به دليل استفاده از صوت و تصوير در انتقال و درک مطالب آموزشي بسيار موثرند. نيز از آنها در فعاليتهاي پژوهشي جهت مستند ساختن فرايند پژوهش و آموزش استفاده مي شود.

اين بخش مجهز به 3 دستگاه رايانه و 296 حلقه فيلم و1500حلقهسي دي آموزشي مي‌باشد.سي دي و فيلم به هيچ عنوان امانت داده نمي شوند .

خدماتي که در اين بخش ارائه مي‌گردد به شرح زير مي‌باشد.

·ارائه اطلاعات در خصوص منابع موجود در بخش سمعي و بصري به مراجعان

·خدمات کپي از سي دي

·خدمات آموزشي به مراجعان در قالب سي دي هاي آموزشي

·اطلاع رساني تازه هاي منابع بخش به مراجعان

ساعت کاري اين بخش نيز از ساعت 30: 7 الي 45: 13 مي باشد .

عناوين سي دي هاي موجود در كتابخانه دانشکده پزشکی

جهت درخواست منابع ديداري و شنيداري فرم سفارش مربوطه را پر کرده و به ايميل کتابخانه ارسال نماييد.

پست الکترونيکي کتابخانه:med.lib[at]mums.ac.ir

مجموعه سي دي هاي كتابخانه مركزي دانشگاهكه بالغ بر810 عنوان مي باشد،بر اساس موضوع های زیر گروه بندی شده است:

علوم پایه (MB= Medicine Basic)

علوم بالینی (MC= Medicine Clinical )

کاربردی (NA=Application )

آموزشی (NL= Learning)