Mashhad University of Medical Sciences

نگاهی کلی به دانشکده پزشکی

نگاهی به دانشکده پزشکی

مساحت عرصه کل زمین دانشکده پزشکی 54720 مترمربع می باشد که در زیربنایی به مساحت 29424 متر مربع و در 4 طبقه ساخته شده است.

طبقه منهای یک شامل سالن های تشریح،مولاژ ، اتاق دانشجویان ارشد و PHD علو تشریحی و آموزش پزشکی به صورت مجزا  ( خانمها و آقایان) ، سم شناسی و انبار می باشد

طبقه همکف شامل گروه علوم تشریح ، گروه انفورماتیک پزشکی ، گروه آموزش پزشکی ، گروه فیزیک پزشکی ، آزمایشگاه بافت ، گروه ژنتیک ، گروه فیزیولوژی، 2 سالن شورا ، تالار امام علی و تالار امام رضا، اتاق اساتید ،واحد بایگانی ،رفاه دانشجویی،نمازخانه، تاسیسات، تلفنخانه و واحد فتوکپی و زیراکس می باشد.همچنین کلاس های 1-6 نیز در طبقه همکف واقع است.

طبقه بعلاوه یک شامل حوزه ریاست ، امور اداری ، گروه های : بیوشیمی ،فارماکولوژی ، معارف ،طب کار و پزشک خانواده،آزمایشگاه های ایمونولوژی ، کلاسIT ، و کلاسهای 6-19  می باشد .

طبقه بعلاوه دو شامل کتابخانه ،( به مساحت مجموعا 1400متر مربع و سالن مطالعه به ظرفیت 124 نفر در قسمت برادران و 126 نفر در قسمت خواهران و واحد سمعی و بصری ) و مرکز کامپیوتر( با ظرفیت 57 ایستگاه کاری در دو قسمت خانمها و آقایان) ، واحد فناوری اطلاعات ، گروه های علوم و فنون نوین ،پزشکی اجتماعی ، تغذیه و انگل شناسی و قارچ شناسی، آزمایشگاه مرکزی و مرکز تحقیقات ژنتیک می باشد.

دانشکده پزشکی دارای 14 کلاس عمومی به ظرفیت مجموعا 950 نفر و دارای دو کلاس تخصصی به ظرفیت 46 نفر و یک کلاس برای آموزشIT به ظرفیت 20 نفر است.

همجنین دارای 2 آمفی تاتر به ظرفیت هرکدام 187 نفر و 2 اتاق شورا میباشد.