نگاهی کلی به دانشکده پزشکی

آخرین به روز رسانی چهارشنبه, 13 دی 1391 10:35

نگاهی به دانشکده پزشکی

مساحت عرصه کل زمین دانشکده پزشکی 54720 مترمربع می باشد که در زیربنایی به مساحت 29424 متر مربع و در 4 طبقه ساخته شده است.

طبقه منهای یک شامل سالن های تشریح،مولاژ ، اتاق دانشجویان ارشد و PHD علو تشریحی و آموزش پزشکی به صورت مجزا  ( خانمها و آقایان) ، سم شناسی و انبار می باشد

طبقه همکف شامل گروه علوم تشریح ، گروه انفورماتیک پزشکی ، گروه آموزش پزشکی ، گروه فیزیک پزشکی ، آزمایشگاه بافت ، گروه ژنتیک ، گروه فیزیولوژی، 2 سالن شورا ، تالار امام علی و تالار امام رضا، اتاق اساتید ،واحد بایگانی ،رفاه دانشجویی،نمازخانه، تاسیسات، تلفنخانه و واحد فتوکپی و زیراکس می باشد.همچنین کلاس های 1-6 نیز در طبقه همکف واقع است.

طبقه بعلاوه یک شامل حوزه ریاست ، امور اداری ، گروه های : بیوشیمی ،فارماکولوژی ، معارف ،طب کار و پزشک خانواده،آزمایشگاه های ایمونولوژی ، کلاسIT ، و کلاسهای 6-19  می باشد .

طبقه بعلاوه دو شامل کتابخانه ،( به مساحت مجموعا 1400متر مربع و سالن مطالعه به ظرفیت 124 نفر در قسمت برادران و 126 نفر در قسمت خواهران و واحد سمعی و بصری ) و مرکز کامپیوتر( با ظرفیت 57 ایستگاه کاری در دو قسمت خانمها و آقایان) ، واحد فناوری اطلاعات ، گروه های علوم و فنون نوین ،پزشکی اجتماعی ، تغذیه و انگل شناسی و قارچ شناسی، آزمایشگاه مرکزی و مرکز تحقیقات ژنتیک می باشد.

دانشکده پزشکی دارای 14 کلاس عمومی به ظرفیت مجموعا 950 نفر و دارای دو کلاس تخصصی به ظرفیت 46 نفر و یک کلاس برای آموزشIT به ظرفیت 20 نفر است.

همجنین دارای 2 آمفی تاتر به ظرفیت هرکدام 187 نفر و 2 اتاق شورا میباشد.