Mashhad University of Medical Sciences

فرم های ضروری
تقویم جلسات دفاع
سامانه کارگاه ها

با عنایت به سرعت پیشرفت علوم پزشکی و تکنولوژی، تحصیلات تکمیلی در علوم پایه به عنوان بنیان و اساس علوم مختلف پزشکی از اهمیت زیادی برخوردار است. دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز با عنایت به این مهم و گنجاندن بسط کمی و ارتقای کیفی در رسالت خود، از سال 1353 با پذیرش و شروع به تحصیل دو نفر دانشجو در رشته علوم تشریحی مقطع کارشناسی ارشد و استمرار آن در سالهای بعد و سپس پذیرش اولین دوره در مقطع دکتری تخصصی (Ph.D) با ظرفیت 3 نفر در رشته علوم تشریحی این مسیر را آغاز نمود. در حال حاضر دانشکده پزشکی در 14 رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد و 10 رشته تحصیلی در مقطع Ph.D در گروه های آموزشی پزشکی اجتماعی و بهداشت، فیزیک پزشکی، ایمونولوژی، علوم تشریحی و بیولوژی سلولی، فارماکولوژی، فیزیولوژی، انگل شناسی و قارچ شناسی، میکروب شناسی و ویروس شناسی، بیوشیمی، تغذیه، ژنتیک پزشکی، انفورماتیک پزشکی، آموزش پزشکی، علوم و فنون نوین، زیست فناوری پزشکی و خون شناسی و بانک خون دانشجو می پذیرد.

اخبار و تازه ها

اطلاعیه کارگاه توانمندسازی اخلاق در پژوهش مورخ 1396/02/07

اطلاعیه برنامه کارگاه های توانمندسازی و تخصصی آموزش تحصیلات تکمیلی در سال تحصیلی 96-95

اطلاعیه ضرورت ارسال درخواست استفاده از تسهیلات دانشجویی تحصیلات تکمیلی قبل از شرکت در کنگره، کارگاه و نمایشگاه جهت ارائه مجوز حضور

اطلاعیه پرداخت هزینه دانشجویان تحصیلات تکمیلی خارج از سنوات مجاز

اطلاعیه شرط مقاله برای دفاع پایان نامه دانشجویان کارشناسی ارشد

اطلاعیه شرط مقاله برای دفاع پایان نامه دانشجویان دکتری تخصصی (PhD)

کارگاه مقاله نویسی از سلسله کارگاه های توانمندسازی آموزش تحصیلات تکمیلی، در تاریخ  26 فروردین1395 برگزار شد.

آخرین مصوبه شورای تحصیلات تکمیلی در ارتباط با شرکت در همایش ها، کارگاه ها و نمایشگاه های کتاب

آخرین ضوابط دانشگاه درخصوص بورس تکمیلی دانشجویان PhD (بورس تکمیلی 6 ماهه خارج از کشور)

اطلاعیه جدید تسهیلات دانشجویان تحصیلات تکمیلی در خصوص سهمیه پرینت و کپی

دانشکده گروه های آموزشی دانشجویی لینک های مفید