Mashhad University of Medical Sciences

معاونت آموزشی تحصيلات تکميلی

در روند رقابت شتابان توسعه جوامع، بی شک یکی از مهم ترین و اساسی ترین منابع موثر موفقیت این مسیر، نیروی انسانی متخصص, متعهد و کارآمد می باشد. دوره های تحصیلات تکمیلی دانشگاه ها راهکار و منبع تامین این نیروی تخصصی کارآمد است که در کنار تربیت نیروی انسانی به تولید دانش فنی به عنوان یکی از ارکان مهم دیگر توسعه می پردازد.به تبع این مهم، توسعه آموزش تحصیلات تکمیلی یکی از اهداف برجسته برنامه های توسعه اجتماعی اقتصادی جمهوری اسلامی ایران بوده و به طور جدی در اهداف این برنامه ها پی گیری شده است, به گونه ای که در برنامه چهارم توسعه اجتماعی اقتصادی کشور، تخصیص 30 درصد از ظرفیت پذیرش دانشجوی دانشگاه های دولتی کشور به این مقطع، به عنوان هدف تعیین گردیده است.

آموزش تحصیلات تکمیلی در فرایند تربیت نیروهای متخصص کارآمد، زمینه پژوهش در علوم مرتبط را دربالاترین سطح ممکن نیز فراهم می سازد که این خود زمینه ساز تولید و ارتقای دانش فنی به عنوان سرمایه ای عظیم در آن رشته است، و چنانچه ارتباطی منسجم بین حوزه های دانشگاهی، صنعت و خدمات ایجاد گردد منجر به توسعه اجتماعی اقتصادی کشور خواهد گردید. با توجه به سرعت پیشرفت علوم پزشکی و پیشرفت های شتابان تکنولوژی، به تبع آن، تحصیلات تکمیلی در علوم پایه پزشکی نیز به عنوان بنیان و اساس علوم مختلف پزشکی از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و توسعه آن در گرایش های مختلف دورنمای علمی وسیعی را پیش رو دارد که این مهم می تواند علاوه بر تامین نیروی انسانی متخصص در این حیطه ها، زمینه پیشرفت هرچه بیشتر علوم مختلف پزشکی را در دانشگاه ها فراهم آورد.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با عنایت به رسالت خود امید دارد با شرایط بوجود آمده در زمینه توسعه کمی و کیفی دوره های تحصیلات تکمیلی در دانشگاه ها، در چهارچوب برنامه های کلان توسعه کشور، با استعانت از پروردگار و به اتکای پتانسیل موجود، با تاکید بر توسعه کمی متناسب با نیاز جامعه همراه با بسط کیفی مطلوب، پاسخگوی این نیاز جامعه بوده و در مسیر ارتقای علمی، پژوهشی و فرهنگی ایران اسلامی گام بردارد.

هفتمین کارگاه تخصصی Real Time PCR در تاریخ های 4 و 17 آذرماه 1395 با حضور دانشجویان تحصیلات تکمیلی و با ارائه اساتید محترم جناب آقای دکتر مجرد و سرکار خانم اصلاحی برگزار شد.

ششمین کارگاه تخصصی بیوانفورماتیک و طراحی پرایمر  در تاریخ 14 آذرماه 1395 با حضور دانشجویان تحصیلات تکمیلی و با ارائه اساتید محترم جناب آقای دکتر سید حمیدآقائی برگزار شد.

پنجمین کارگاه تخصصی آموزش کاربردی بیوانفورماتیک در تاریخ 19 آبانماه 1395 با حضور دانشجویان تحصیلات تکمیلی و با ارائه اساتید محترم جناب آقای دکتر براتعلی مشکانی برگزار شد.

چهل و هشتمین کارگاه دانشجویان تحصیلات تکمیلی با عنوان ارائه سخنراني علمي با Power point در مورخ 25/09/95 با حضور 35 نفر در محل کلاس 10 برگزار شد.

چهل و هفتمین کارگاه دانشجویان تحصیلات تکمیلی با عنوان آشنائی با مقالات مروری نظام مند در مورخ 11/09/95 با حضور 42 نفر در محل کلاس 10 برگزار شد.

چهل و ششمین کارگاه دانشجویان تحصیلات تکمیلی با عنوان آشنایی با نرم افزار SPSS در مورخ 20/08/95 با حضور 50 نفر در محل کلاس 10 برگزار شد.

چهل و پنجمین کارگاه دانشجویان تحصیلات تکمیلی با عنوان مقاله نویسی به زبان فارسی و انگلیسی در مورخ 06/08/95 با حضور 50نفر در محل کلاس 10 برگزار شد.

تسهیلات معاونت پژوهش و فناوری جهت حمایت از ثبت اختراعات

دستورالعمل ها

دستور العمل شرکت در همایشهای بین المللی خارج از کشور

دستورالعمل فرايند آمادگي دفاع پايان نامه

مصوبه ها

مصوبه جلسه مورخ 94/07/27 شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه در خصوص شرایط بهره مندی دانشجویان دوره PhD  از بورس تکمیلی و تسهیلات ویژه دانشگاه

برنامه عملیاتی

برنامه عملیاتی سال 94

برنامه عملیاتی سال 95

اساتید محترم و دانشجویان تحصیلات تکمیلی گرامی برای ارسال هرگونه پیشنهاد و انتقاد، مطالب

خود را می توانید به آدرس الکترونیک mds.pg[At]mums.ac.ir ارسال نمائید.

مرکز امور هیات علمی وزارت بهداشت ا مدیریت امور هیات علمی دانشگاه ا استعداد درخشان  ا پورتال اساتید  ا معاونت آموزشی وزارت بهداشت ا سامانه زبان آزمون MSRT