Mashhad University of Medical Sciences

روز جهانی تخم مرغ

هفدهم مهرماه مصادف با نهم اکتبر، روز جهانی تخم مرغ نامگذاری شده است.

دکترمحسن نعمتی عضو هیات علمی دانشکده  در این خصوص اظهار کرد: پروتئین موجود در تخم مرغ  جزء بهترین  نوع پروتیئن ها  در رژیم غذایی کودکان و بزرگسالان شمرده می شود و همچنین جهت پیشگیری از چاقی بهترین ریز مغذی های محلول در چربی را دارد.

در ادامه دکتر نوروزی افزودند : با توجه به  نحقیقات اخیر ، تخم مرغ هیچگونه اثر سوء بر روی کبد  ندارد و مصرف روزانه آن را  برای همه توصیه کردند.گفتنی است افرادی  که بیماری قلبی داشته و یا کلسترول بالا دارند، بنا به توصیه متخصصین  در هفته  دو یا سه عدد تخم مرغ، میتوانند مصرف کنند.