Mashhad University of Medical Sciences

بازدید دانشجویان آلمانی از فضا و امکانات دپارتمان علوم اعصاب

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی؛ اولین فستیوال بین المللی دانشجویی علوم اعصاب در دانشگاه علوم پزشکی مشهد آغاز شد و درتلاش جهت ایجاد تعامل بیشتر میان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دانشگاه مونستر آلمان دانشجویان هر دو دانشگاه را در یک فستیوال دور هم جمع شدند تا علاوه بر ایجاد زمینه های همکاری بیشتر؛ بتوانند در سایه تعامل میان این دو دانشگاه در رشد توفیقات علمی علوم اعصاب موفقیت بیشتری را کسب نمایند.

دانشجویان و اساتید آلمانی بامداد روز سه شنبه 22 فروردین ماه وارد مشهد شدند و پس از انجام چند بازدید توریستی ساعت ۱۲ ظهر در دانشکده پزشکی به جمع دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد پیوستند و پس از انجام بازدیدی سطحی از فضای دانشکده؛ دانشجویان آلمانی وارد سالن دپارتمان علوم اعصاب شده و از نزدیک با توان، امکانات و تجهیزات دانشکده پزشکی مشهد در زمینه علم نوروساینس آشنا شدند.

از حاشیه های این فستیوال می توان به برگزاری جشنواره غذا توسط کانون خیریه مهرباران اشاره کرد که عواید فروش انواع غذاهای سنتی به بیماران ام اس شهر مشهد تعلق گرفت، همچنین صنایع دستی نیز در این فستیوال در معرض دید مهمانان خارجی قرار گرفت تا بیشتر با فرهنگ و آداب و سنن مردم ایران آشنا شوند.

در این کنگره تعداد ۱۶۰پوستر و پنج سخنرانی از طرف شرکت کنندگان ایرانی و چهار سخنرانی از سوی شرکت کنندگان خارجی ارائه شد، همچنین چندین ورک شاپ در زمینه های سلول های بنیادی و بیماری ام اس با حضور اساتیدی چون دکتر پاواک، پرفسور مویت، دکتر سحاب و دکتر صحراییان برگزار گردید.