Mashhad University of Medical Sciences

مراسم افتتاحیه نمازخانه جدید دانشکده پزشکی

در راستای فضاسازی های دانشکده پزشکی ، نمازخانه جدید با حضور ریاست محترم دانشکده ، مسئول محترم نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه و جمعی از اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان روز شنبه 24 تیر ماه، افتتاح گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده؛ در این مراسم که ریاست محترم دانشکده جناب آقای دکتر خویی ،حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای دکتر طباطبایی مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد، جناب آقای میرزایی نیا مسئول محترم نهاد مقام معظم رهبری در دانشکده پزشکی و رئیس امور اداری سرکار خانم حشمتی و جمعی از اعضای محترم هیات علمی، کارکنان و دانشجویان حضور داشتند، پس از اقامه نماز ظهر و عصر حجت الاسلام و المسلمین حناب آقای دکتر طباطبایی ضمن تقدیر و تشکر از کلیه دست اندرکاران احداث این مجموعه درباره اهمیت و جایگاه نماز مطالبی را بیان نمودند. در ادامه آقای دکتر خویی پیرامون روند ساخت و ساز نمازخانه و اهمیت نماز جماعت و اینکه افزایش تعداد نمازگزاران زینت نماز را به نمایش می گذارد ایراد سخن فرموده و مراسم با پذیرایی از نمازگذاران پایان پذیرفت.