حضور حماسي دانشگاهيان در راهپيمايي يوم الله ۲۲ بهمن

آخرین به روز رسانی چهارشنبه, 25 بهمن 1396 10:04

همزمان با یوم الله ۲۲ بهمن، دانشگاهيان دانشگاه علوم پزشکي مشهد همگام با ساير مردم شريف استان خراسان رضوي با حضور حداکثری و باشکوه ، حماسه ای دیگر خلق کردند.

به گزارش وب دای دانشکده ، دانشجويان آگاه، اساتيد فرهيخته و کارکنان خدوم دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني در سراسر استان خراسان رضوي همگام با ساير قشرهاي مختلف مردم شريف و انقلابي ايران اسلامي، با گامهايي استوار، مصمم و پرخروش در صفوفي به هم پيوسته در راهپيمايي باشکوه و سراسري گراميداشت سالروز پيروزي انقلاب شرکت  نمودند و بار ديگر وحدت، اقتدار و عزم ملي را براي پاسداشت دستاوردهاي انقلاب به جهانيان نشان دادند.

در مشهد نيز، رييس دانشگاه علوم پزشکي مشهد، معاونين، مسئولان و مديران اين دانشگاه همگام با ديگر گروههاي دانشگاهي و پایگاه

بسیج صاحب الزمان (عج) ناحیه ابوذر در راهپيمايي سالروز پيروزي شکوهمند انقلاب اسلامي شرکت نموده و بار ديگر با ارزشهاي

انقلاب اسلامي، امام راحل و شهداي گرانقدر تجديد پيمان کردند.