ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

مراحل دفاع از پایان نامه:

لطفا نوع دفاع خود را انتخاب و برروی آن کلیک نمائید.

دفاع حضوری

دفاع غیرحضوری به صورت وبینار

(ترجیحا قبل از حضور با شماره 38002111 هماهنگی فرمایید.)

قابل توجه دانشجویان دانشجویان تخصص و فوق تخصص در خصوص ارائه مقاله به عنوان پیش شرط دفاع:

ارائه حداقل یک مقاله اصیل پژوهشی یا متاآنالیز یا مرور یسیستماتیک با شروط ذیل:

1. مقاله ارائه شده بایستی حداقل در مجلات ایندکس شده در scopus و بالاتر به چاپ رسیده باشد.

2. مقاله بایستی منتج از پایان نامه و یا در زمینه تخصصی دانشجو و منتج از طرح تحقیقاتی مصوب شورای پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد باشد.

3.دانشجو در ترتیب نویسندگان باید به عنوان نویسنده اول یا مسول باشد.

این شروط بر اساس شماره نامه 1400/457114 ابلاغی مورخ 1400/09/16 معاونت محترم پژوهش و فناوری دانشگاه می باشد و بدیهی است درخواست های دفاع بعد از تاریخ فوق الذکرصرفا با داشتن شرایط مقاله صورت خواهد پذیرفت.

دانشجویان محترم در صورت داشتن مقاله با شرایط فوق الذکر از طریق این لینک مقاله را بارگذاری نمایند.

مراحل تسویه حساب پایان نامه ها

توجه:

دانشجویان محترم می توانند در صورت داشتن سوال یا درخواست، از طریق لینک ذیل نسبت به ارسال آن اقدام نمایند، بدیهی است در اسرع وقت نتیجه یا جواب به ایمیل ایشان ارسال خواهد شد.

کاربری و رمز عبور همان، کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاهی شما(یا یوزر و پسورد ورود به سیستم های دانشگاه) می باشد

ثبت درخواست یا مشکل