ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

مراحل دفاع از پایان نامه:

لطفا نوع دفاع خود را انتخاب و برروی آن کلیک نمائید.

دفاع حضوری

دفاع غیرحضوری به صورت وبینار

(ترجیحا قبل از حضور با شماره 38002111 هماهنگی فرمایید.)

قابل توجه دانشجویان دانشجویان تخصص و فوق تخصص در خصوص ارائه مقاله به عنوان پیش شرط دفاع:

در صورت داتشن مقاله چاپ شده یا اکسپت شده، آن را در سایت دانشکده پزشکی قسمت دانشجویان"سامانه ثبت مقالات دستیاران"  بارگذاری نمائید، و  یادآوری می گردد که:

نیازی به مقاله منتج از پایان نامه نیست، لکن در دوران رزیدنتی و با حوزه تحصیلی هموپوشانی داشته باشد.

نیازی به نویسنده اول یا مسئول نیست لکن در صورتی که نویسندگان قبل از شما دانشجو باشند، نیاز به تکمیل به فرم رضایت نامه از طرف ایشان می باشد.

دانشجویانی که مقاله چاپ شده یا اکسپت شده ندارند، یکی از راه های جایگزین ذیل را می توانند اتخاذ نمایند:

1. ارائه یه درفت (Manuscripts) به همراه گواهی پلاجریسم ( اعلام درصد شباهت از طرف استاد راهنما مسئول نیز بلامانع می باشد).
  2. تکمیل فرم تعهد ارائه مقاله – از اینجا دانلود نمائید

آدرس سایت ثبت مقالات( به غیر از فرم تعهدنامه، بقیه موارد بایستی از طریق لینک ذیل ثبت و ارسال گردد. در صورت ثبت مقاله اکسپ شده، گواهی اکسپت و در صورت ثبت فقط درفت مقاله، گواهی پلاجریسم یا گواهی درصد شباهت توسط استاد راهنما بایستی حتمن ثبت گردد):

کاربری و رمز عبور همان، کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاهی شما می باشد

مراحل تسویه حساب پایان نامه ها

توجه:

دانشجویان محترم می توانند در صورت داشتن سوال یا درخواست، از طریق لینک ذیل نسبت به ارسال آن اقدام نمایند، بدیهی است در اسرع وقت نتیجه یا جواب به ایمیل ایشان ارسال خواهد شد.

کاربری و رمز عبور همان، کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاهی شما(یا یوزر و پسورد ورود به سیستم های دانشگاه) می باشد

ثبت درخواست یا مشکل

• covid19