ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

مراحل دفاع از پایان نامه:

لطفا نوع دفاع خود را انتخاب و برروی آن کلیک نمائید.

دفاع حضوری

دفاع غیرحضوری به صورت وبینار

(ترجیحا قبل از حضور با شماره 38002111 هماهنگی فرمایید.)

قابل توجه دانشجویان دانشجویان تخصص و فوق تخصص(دانشجویان واجد شرایط دفاع از پایان نامه از مهر 1399 به بعد):

در صورت داشتن مقاله ، با شرایط زیر می توانید از پایان نامه خود دفاع نمائید. خواهشمند است در صورت داشتن مقاله آن را در سایت دانشکده پزشکی قسمت دانشجویان"سامانه ثبت مقالات دستیاران"  بارگذاری نمائید، و مجدد درخواست دفاع را ارسال نمائید تا در خصوص روند برگزاری دفاع شما اقدام گردد:

سطح مجله از اسکوپوس به بالاتر باشد و حداقل اکسپت آن از سوی مجله ارسال گردیده باشد.(سابمیت مورد قبول نیست- اکسپت های ارسالی از مجلات مورد استعلام قرار خواهد گرفت)

نیازی به منتج از پایان نامه نیست، لکن در دوران رزیدنتی و با حوزه تحصیلی هموپوشانی داشته باشد.

نیازی به نویسنده اول یا مسئول نیست لکن در صورتی که نویسندگان قبل از شما دانشجو باشند، نیاز به تکمیل به فرم رضایت نامه از طرف ایشان می باشد

آدرس سایت:

کاربری و رمز عبور همان، کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاهی شما می باشد

مراحل تسویه حساب پایان نامه ها

توجه:

دانشجویان محترم می توانند در صورت داشتن سوال یا درخواست، از طریق لینک ذیل نسبت به ارسال آن اقدام نمایند، بدیهی است در اسرع وقت نتیجه یا جواب به ایمیل ایشان ارسال خواهد شد.

کاربری و رمز عبور همان، کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاهی شما(یا یوزر و پسورد ورود به سیستم های دانشگاه) می باشد

ثبت درخواست یا مشکل

• covid-19