ستاره فعالستاره فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

روند دفاع غیرحضوری از پایان نامه(فقط به صورت وبینار)

لازم به ذکر است دفاع مجازی فقط بصورت وبیناری امکان پپذیر می باشد، بدین معنا که دانشجو بایستی بصورت پاورپوینت و در فضای اینترنتی(اسکای روم) با حضور داوران علمی و ساختاری و اساتید راهنما و مشاور،  از پایان نامه دفاع نماید.

فرم درخواست برگزاری جلسه دفاع غیرحضوری

در صورتی که امکان حضور اداری برای شما فراهم نیست امکان پیگیری درخواست دفاع توسط افراد دیگر امکان پذیر می باشد.

*جهت آشنایی با صفحه وبینار جلسه ی دفاع، لینک زیر جهت تست  قرار داده شده است که می توانید از گزینه مهمان و بدون نیاز به گذر واژه وارد آن شوید.

خلاصه ای از روند دفاع:

1.تایید منابع از طرف کتابخانه + تادییه وضعیت تحصیلی از طرف اداره آموزش (برای دانشجویان پزشکی عمومی) + تعین وضعیت مقاله( برای دانشجویان تخصص و فوق تخصص)

2. دریافت درخواست دفاع دانشجو و ارسال به مدیر گروه به همراه معرفی یک داور علمی

3. دریافت تاییدیه مدیر گروه به همراه معرفی یک داور علمی و مکان جلسه دفاع یا محل ارسال برای دفاع غیرحضوری

3. معرفی دو داور علمی به واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان محل دفاع به همراه صورتجلسات دفاع

4. تعیین داور ساختار از طرف واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان محل دفاع و برگزاری جلسه دفاع

دانلود فرمت پایان نامه

• covid-19