ستاره فعالستاره فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

روند دفاع از پایان نامه

دانشجوی گرامی:

به اطلاع می رساند محوریت دفاع از پایان نامه ترجیحا حضوری (با حفظ فاصله گذاری هوشمند و رعایت کلیه ی دستورالعمل های بهداشتی مرتبط با پیشگیری از سرایت کرونا) می باشد لکن در موارد ذیل دانشجو می تواند در خواست دفاع مجازی(بصورتارسال فایل صوتی) نماید که پس از بررسی و در صورت تایید، در پروسه دفاع مجازی قار خواهد گرفت:

1. دانشجویان غیر بومی که در مشهد حضور ندارند چنانچه عدم حضور ایشان در دوره های آموزشی از طرف اداره آموزش موجه اعلام گردد.

2. دانشجویان با بیماری صعب العلاج یا حاد یا دیگر بیماری هایی که امکان دفاع حضوری از ایشان را سلب می نمایید با تایید پزشک معتمد دانشگاه

دانشجو باید قبل از ارسال درخواست دفاع از پایان نامه دو اقدام ذیل را انجام دهد و بعد از مطمئن شدن از انجام آن نسبت به ارسال درخواست دفاع اقدام نماید، در غیر اینصورت درخواست دانشجو عودت خواهد داده شد:

1. منابع پایان نامه یا ترجیحا فایل نهایی پایان نامه را جهت تایید نگارش منایع ارجاعی به کتابخانه دانشکده پزشکی به آدرس و مطابق متن ذیل ایمیل فرمائید و ایمیل تایید کتابخانه را دریافت نمائید.

منابع پایان نامه اینجانب ... دانشجوی مقطع ... رشته .... به شماره دانشجویی .... جهت تایید ارسال می گردد.     (این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید)

2. دانشجویان مقطع پزشکی عمومیجهت انجام پروسه دفاع نیازمند به تایید وضعیت تحصیلی از طرف اداره آموزش می باشند.جهت این منظور با کارشناسان اداره آموزش(38002161) تماس حاصل فرمایید تا نسبت به ارسال تاییدیه به معاونت پژوهشی دانشکده پزشکی اقدام شودو پس از مطمئن شدن از ارسال آن نسبت به ارسال درخواست دفاع اقدام نمائید.

قابل توجه دانشجویان تخصص و فوق تخصص:

پیش شرط دفاع دانشجویان تخصص و فوق تخصص, علاوه بر تایید منابع توسط کتابخانه، داشتن مقاله می باشد در صورتی که دانشجو  مقاله نداشته باشد، پیشنهادهای جایگزین به قرار زیر می باشد(لازم به ذکر است در پیشنهادهای جایگزین، دانشجو برای نمره مقاله مدعی نخواهد بود):

الف) استاد راهنما و دانشجو کتبا متهد به ارائه مقاله منتج از پایان نامه طی یکسال پس از دفاع از پایان نامه شده، دستیار مربوطه ضمن تحویل کلیه مستندات مربوطه به استاد راهنما، ترتیب جایگاه اول نویسندگان را به استاد راهنما واگذار نماید(دانلود فرم تعهدنامه).

ب)دانشجو می تواند در زمان دفاع از پایان نامه به جای نگارش مقاله، تاییدیه همکاری در جمع آوری داده های مطالعات رجیستری و کوهورت دانشگاه را که شروع، کیفیت جمع اوری داده و تعداد جمع آوری شده به تایید مدیریت توسعه و ارزیابی تحقیقات دانشگاه رسیده باشد، ارائه نماید.

ج) دانشجو می تواند در زمان دفاع از پایان نامه دست نوشته ای (manuscript) که آماده چاپ بوده و از نظر سرقت ادبی (Plagiarism) بررسی و به تایید استاد راهنما و معاونت پژوهشی دانشکده رسیده باشد، ارائه نماید.

لازم به ذکر است در صورتی که از بند (ج) استفاده می نمائید لازم است در سامانه ثبت مقالات دستیاران بارگذاری نمائید.

دفاع حضوری:

جهت درخواست برگزاری جلسه دفاع حضوری ایمیلی با متن ذیل به معاونت پژوهشی دانشکده پزشکی(این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید)ارسال نمایید.

متن درخواست برگزاری جلسه دفاع حضوری

خلاصه ای از روند دفاع حضوری:

پس از دریافت درخواست دانشجو از طریق ایمیل سازمانی و تایید مدیرگروه، در مرحله بعد داوران علمی و داور ساختار تعیین، و زمان جلسه دفاع به شما از طریق واحد مربوطه اعلام خواهد شد. در ادامه پس از دریافت ایمیل تاریخ جلسه دفاع دانشجو موظف است هماهنگی های لازم را با اساتید راهنما و مشاور انجام دهد.

موارد ذیل را در نظر قرار دهید.

1. مکان جلسه دفاع با رعایت کلیه ی اصول بهداشتی و حداقل حضور افراد(اساتید راهنما،مشاور و داوران) می تواند در بیمارستان ها یا دانشکده پزشکی باشد.(درخصوص مکان دفاع از مدیر گروه نظرخواهی می گردد).

2. کلیه ی مراحل اداری درخواست دفاع به صورت غیر حضوری و از طریق ایمیل بوده و فقط جلسه دفاع به صورت حضوری برگزار خواهد شد.لذا از مراجعه حضوری یا تلفن غیر ضروری اکیدا پرهیز نمایید و در عوض روزانه به ایمیل دانشگاهی خود را چک نمائید. کلیه مراحل اقدام بصورت رونوشت به شما ایمیل می گردد.

3. کلیه درخواست ها باید از طریق ایمیل سازمانی دانشجو ارسال گردد.

4. در کلیه مراحل دفاع مجازی در صورت لزوم به دانشجو از طریق ایمیل(رونوشت) اطلاع رسانی خواهد شد. لذا از تماس تلفنی پرهیز نمایید.

4. با توجه به اینکه درخواست دانشجو برای دفاع به معنای آمادگی کامل دانشجو برای دفاع می باشد پس از اطمینان از آماده بودن خود، اقدام به ارسال نمودن درخواست نمایید.

دفاع مجازی:

جهت درخواست برگزاری دفاع مجازی ایمیلی با  متن ذیل به معاونت پژوهشی دانشکده پزشکی(این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید)ارسال نمایید.

متن درخواست برگزاری دفاع مجازی

خلاصه ای از روند دفاع مجازی:

پس از دریافت درخواست دانشجو  از طریق ایمیل سازمانی و تایید مدیرگروه، در مرحله بعد به واحد توسعه و تحقیقات بالین بیمارستان مربوطه ارسال و در ادامه روند با دانشجو تماس گرفته خواهد شد. در این پروسه دانشجو موظف است اصلاحات درخواستی داور ساختار و در مرتبه بعد داوران علمی را تا نهایی شدن پروسه دفاع مجازی انجام دهد.

موارد ذیل را در هنگام ارسال درخواست دفاع مجازی در نظر قرار دهید:

1. در صورتی که شرایط دفاع مجازی را دارا می باشید، مجازی نسبت به درخواست آن اقدام نمایید.زیرا در غیر این صورت موجب تاخیر در دفاع دانشجو خواهد شد.

2. فایل نهایی پایان نامه و فایل صوتی را در یک ایمیل پیوست نمائید( هر دو در یک ایمیل ارسال شود).

3. فایل صوتی بین 15 تا بیست دقیقه و شامل مباحث  کلیات،بیان مساله،روش اجرا، نتایج و نتیجه گیری باشد.(از طریق ایمیل تا حجم 20 مگا بایت قابل ارسال می باشد)

5. کلیه درخواست ها باید از طریق ایمیل سازمانی دانشجو ارسال گردد.

خلاصه ای از روند دفاع:

1.تایید منابع از طرف کتابخانه + تادییه وضعیت تحصیلی از طرف اداره آموزش (برای دانشجویان پزشکی عمومی) + تعین وضعیت مقاله( برای دانشجویان تخصص و فوق تخصص)

2. دریافت درخواست دفاع دانشجو و ارسال به مدیر گروه به همراه معرفی یک داور علمی

3. دریافت تاییدیه مدیر گروه به همراه معرفی یک داور علمی و مکان جلسه دفاع یا محل ارسال برای دفاع غیرحضوری

3. معرفی دو داور علمی به واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان محل دفاع به همراه صورتجلسات دفاع

4. تعیین داور ساختار اط طرف واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان محل دفاع و برگزاری جلسه دفاع

دانلود فرمت پایان نامه