مراحل دفاع تخصص و فوق تخصص

مقطع تخصص و فوق تخصص

ا       از نظر معاونت پژوهشی دانشکده پزشکی، دانشجویی مجاز به دفاع می باشد که شرایط ذیل را احراز کرده باشد:

1-      وضعیت طرح ایشان در سامانه پژوهان "در دست اجرا" باشد.

2-      از زمان تاریخ بررسی طرح به عنوان پایان نامه در گروه یا تبدیل طرح به پایان نامه در گروه از زمان تصویب آن یکسال گذشته باشد. در غیر اینصورت ابتدا  فرم دفاع زودتر از موعد تکمیل              ارسال و پس از حصول نتیجه نسبت به درخواست دفاع اقدام نمایند.

شرط دفاع از پایان نامه و شرکت در امتحان گواهینامه، ارائه حداقل یک مقاله با شرایط ذیل می باشد

1-     مقاله باید Original  یا Review article باشد.

2-     ایندکس مجله باید Scopus  یا بالاتر باشد.

3-     مقاله باید در ارتباط با رشته تخصصی، فلوشیپ و یا فوق تخصصی دستیار محترم باشد.

4-     مقاله باید چاپ شده باشد و یا acceptance  مجله ارائه گردد.

5-     مقاله می­تواند مرتبط یا غیرمرتبط با پایان نامه باشد.

6-      دستیار محترم باید نویسنده اول یا مسئول باشند.

7-     دو مقاله Case report با شرایط فوق الذکر می تواند  جایگزین یک مقاله شود.

8-     زمان پذیرش و چاپ یا دریافت acceptance   مقاله باید در دوره دستیاری باشد.

رعایت شرایط فوق­الذکر درخصوص مقاله ارائه شده توسط کلیه دستیاران تخصصی، فلوشیپ و فوق تخصصی که در سال تحصیلی 99‏-98 فارغ­ التحصیل می شوند ضروری می­باشد.

برای دستیارانی که در سال تحصیلی 98‏-97 فارغ­ التحصیل می­شوند، فقط بند شماره 6 "دستیار محترم باید نویسنده اول یا مسئول باشند" حذف می­شود ولی باید توجه داشته باشند که هر مقاله فقط توسط یک دستیار قابل ارائه و بهره برداری می­باشد.

• ارزشیابی مقالات

• در مورد پایان نامه های دستیاری 3 نمره از پایان نامه به ارزشیابی مقاله اختصاص می یابد
    • مقالات چاپ شده در مجلات با سطوح 1 و  2( medline, pubmed, ISI) تا سه نمره
    • مقالات چاپ شده در مجلات با سطح 3 ( اسکوپوس) تا 2 نمره
    • مقالات اضافی می توانند به نمره پایان نامه به شرح فوق اضافه شوند ( مقالات انگلیسی سایر نمایه ها تا 2 نمره و مقالات فارسی در مجلات علمی پژوهشی تا 1 نمره )
    •  رده عالی فقط به پایان نامه هایی تعلق می‎گیرد که مقاله مربوطه از مجلات با سطوح 1 و 2( medline, pubmed, ISI ) پذیرش گرفته باشد
    • در مقطع دکترای عمومی (شامل پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی و از ورودی‎های مهر ماه 1390به بعد) حداکثر نمره قابل اختصاص به پایان نامه بدون مقاله 19 خواهد بود نمره باقیمانده به این شرح به پایان نامه اضافه خواهد شد

ü      مقالات چاپ شده در مجلات با سطوح 1 و  2( medline, pubmed, ISI) تا 4 نمره

ü      مقالات چاپ شده در مجلات با سطح 3 ( اسکوپوس) تا 3نمره

ü      مقالات انگلیسی سایر نمایه ها تا 2 نمره

ü      مقالات فارسی در مجلات علمی پژوهشی تا 1 نمره

ü      مقالات اضافی می توانند به نمره پایان نامه به شرح فوق اضافه شوند

فرم های مورد نیاز جهت انجام دفاع از پایان نامه:

فرم درخواست   دفاع از پایان نامه

این فرم چاپ و به ترتیب شماره امضاء  و مهر اخذ شود، جهت اخذ امضاء از اساتید راهنما و مشاور طبق آخرین فرم ضمیمه ارسالی اقدام شود در صورت اضافه شدن استاد     راهنما یا مشاور فرم ضمیمه جدید  و در صورت تغییر استاد راهنما یامشاور فرم ضمیمه به همراه  فرم انصراف اساتید راهنما یا مشاور تکمیل گردد)

فرم صورت          جلسه دفاع

این فرم نیاز به مهر وامضاء ندارد و فقط بایستی قسمت بالای جدول تایپ و پرینت گردد. دقت داشته باشید نام اساتید راهنما و مشاور با آخرین فرم ضمیمه ارسالی منطبق باشد.عنوان پایان نامه بایستی با عنوان درج شده در سامانه پزوهان یکی باشد.در صورت نداشتن کد پایان نامه یا تاریخ تصویب گروه با تلفن 38002111 تماس حاصل فرمائید.

فرم ارزیابی صورت جلسه دفاع

این فرم نیاز به مهر وامضاء ندارد و فقط بایستی قسمت بالای آن تایپ و پرینت گردد.

فرم نمره

این فرم به تعداد داوران تکثیر گردد (حدودا 7 برگ)

دانلود راهنمای نگارش پایان نامه