انتخاب عضو هیات علمی پژوهشی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکي مشهد در جمع دانشمندان یک درصد پراستناد برتر ESI

به گزارش وبدای روابط عمومی دانشکده پزشکی مشهد،براساس جدیدترین نتایج رتبه بندی ESI جناب آقای دکتر مجید درودی عضو هیات علمی پژوهشی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکي مشهد در حوزه موضوعی داروشناسی و سم شناسی (Pharmacology & Toxicology) در جمع دانشمندان يک درصد پراستناد برتر ESI قرار گرفت.

کسب این افتخار بزرگ مایه سربلندی و مباهات است.با غرور و افتخار این دستاورد بزرگ را به ایشان،خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی مشهد و جامعه علمی کشور تبریک می‌گوییم و سربلندی این استاد گرانقدر را در عرصه‌ های بین المللی تحقیق و پژوهش،و توفیق بهره مندی دانشجویان و دیگر صاحبان علم و دانش از تجارب ارزشمندشان را از درگاه ایزد منان خواستاریم.

• راهنماها