ثبت نام وام دستیاری دانشجويان روزانه و غير روزانه (شهریه پرداز) مقاطع تخصص ، فوق تخصص و phd ورودي 98 و ماقبل

ثبت نام  وام  دستیاری دانشجويان روزانه و غير روزانه (شهریه پرداز) مقاطع تخصص ، فوق تخصص و  phd ورودي 98 و ماقبل

به اطلاع دانشجويان محترم مي رساند در فاز پنجم دانشجويان مقاطع تخصص و فوق تخصص و PHD  روزانه و غيرروزانه (شهريه پردازو ... )ورودي 98و ماقبل  مي توانند از تاريخ 23/10/1399 لغايت 30/10/1399 به پرتال صندوق رفاه به آدرس portal.Srd.ir  مراجعه و نسبت به ثبت درخواست وام اقدام نمايند.

مراحل ثبت نام :

الف) مراجعه به آدرسportal.Srd.ir

ب) انتخاب گزینه درخواست وام

ج) نوع وام را دستياري انتخاب و در پايان براي نهايي کردن ثبت نام بر روي دکمه ثبت درخواست ،کليک نماييد.

• نيازي به سپردن تعهدنامه محضري نمي باشد .
  • دانشجويان بايد داراي حساب در بانک قرض الحسنه مهر باشند
  • دانشجويان بايد از يکي از روشهاي زير نسبت به افتتاح حساب اقدام نمايند .
  • از طريق موبايل بانک دانشجويان مي توانند پس از نصب موبايل بانک (بر روي سيستم عامل اندرويد)با درج کد ملي و شماره تلفن همراه نسبت به افتتاح حساب اقدام نمايند در اين روش شماره تلفن همراه مي بايست به نام متقاضي بوده و پس از انجام کامل مراحل ، کارت صادر شده به آدرس متقاضي ارسال خواهد شد.
  • مراجعه حضوري به شعب بانک مهر
  • از طريق اينترنت بانک
  • جهت تشکيل پرونده: بعد از تاييد توسط صندوق رفاه تهران، وام گيرنده (دانشجو)و ضامن مي توانند همزمان يا بصورت مجزا به شعب بانک مهر مراجعه نمايند. البته هر دو آنها مي بايست فاقد بدهي غير جاري(سررسيد ، معوقه،مشکوک الوصول) و يا چک برگشتي به سيستم بانکي يا صندوق باشند . در صورت حضور همزمان وام گيرنده و ضامن امکان مراجعه به کليه شعب بانک امکان پذير بوده و در صورت عدم حضور همزمان امکان مراجعه ضامن به کليه شعب بانک مهر ايران و مراجعه صرفا به شعب مرکزي هر استان امکان پذير خواهد بود .
  • مبلغ وام 000/000/150 ريال با سود 4% مي باشد و 8 ماه بعد از دريافت وام در 34 قسط بايد نسبت به پرداخت آن اقدام شود.
  • دانشجو بايد نسبت به معرفي يک ضامن کارمند يا کاسب به بانک اقدام نمايد.
  • تسهيلات از طريق بانک قرض الحسنه مهر ايران توزيع خواهد شد.

يادآوري: دانشجويان مي توانند جهت دريافت هر نوع اطلاعات بيشتر با کارشناسان اداره رفاه دانشجويي دانشگاه  تماس بگيرند .

مديريت دانشجويي اداره رفاه