فراخوان پژوهشی گرنت ویژه واحد توسعه تحقیقات بالینی

گرنت پژوهشی ویژه واحد توسعه تحقیقات بالینی با حمایت معاونت محترم پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و با همکاری شورای پژوهشی بیمارستان امام رضا (ع) به منظور حمایت از طرح‌‌های تحقیقاتی کاربردی بالینی اختصاص داده شده است. این گرنت با اعتباری معادل دو میلیارد و دویست و پنجاه میلیون ریال در راستای توسعه طرح های پژوهشی کاربردی و نوآورانه بیمارستان امام رضا (ع) می‌باشد.

پژوهشگران ارجمند در صورت تمايل به استفاده از گرنت ویژه واحد توسعه تحقیقات بالینی، می توانند طرح هاي نوآورانه خود را حداكثر تا تاريخ 1399/12/20  به واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان امام رضا (ع) به آدرس پست الكترونيكي این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید  ارسال فرمايند و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 38022077 تماس حاصل نمایند. طرح های دریافت شده در شورای پژوهشی بیمارستان بررسی و در صورت انتخاب، مشمول دریافت حمایت مالی بر اساس گرنت فوق الذکر (مازاد بر گرنت پژوهشی مجری اصلی) می گردد. جهت ارسال طرح، ابتدا با مراجعه به سایت معاونت پژوهشی دانشکده پزشکی، فرم طرح پژوهشی مرتبط با نوع مطالعه خود را انتخاب فرمایید و فرم مربوطه را تکمیل و ارسال دارید.

توجه:

• این گرنت به اعضای محترم هیأت علمی و سایر متخصصین (همتراز با هیأت علمی) بیمارستان امام رضا (ع) تعلق می­‌گیرد.
  • هر فرد به عنوان مجری اصلی حداکثر می تواند یک طرح ارسال کند.
  • لازم به ذکر است پروپوزال هایی که پس از مهلت زمانی مطرح شده در بالا، دریافت شوند مورد بررسی قرار نمی گیرند.

• covid-19