ثبت نام  وام  دستیاری دانشجويان روزانه و غير روزانه مقاطع تخصص ، فوق تخصص و  phd ورودي 99 و ماقبل

به اطلاع دانشجويان محترم  روزانه و غير روزانه  (شهريه پرداز )مقاطع تخصص و فوق تخصص و PHD  ورودي 99و ماقبل که تا کنون موفق به ثبت نام نگرديده اند مي رساند، از تاريخ  25/01/1400 لغايت 10/2/1400 مي توانند با مراجعه به  پرتال صندوق رفاه نسبت به ثبت درخواست وام اقدام نمايند.

مراحل ثبت نام :

الف) مراجعه به آدرس portal.srd.ir/login.aspx?univ=155

ب) انتخاب گزینه درخواست وام

ج) نوع وام را دستیاری انتخاب و نیازی به وارد کردن معدل ، واحد ، درآمد پدر و مادر نیست فقط می توانید گزينه تیک  را انتخاب نماييد  . در پايان براي نهايي کردن ثبت نام بر روي دکمه ثبت درخواست ،کليک نماييد.

• نيازي به سپردن تعهدنامه محضري نمي باشد .
  • دانشجويان بايد داراي حساب در بانک قرض الحسنه مهر باشند
  • دانشجويان بايد از يکي از روشهاي زير نسبت به افتتاح حساب اقدام نمايند .
  • از طريق موبايل بانک دانشجويان مي توانند پس از نصب موبايل بانک (بر روي سيستم عامل اندرويد)با درج کد ملي و شماره تلفن همراه نسبت به افتتاح حساب اقدام نمايند در اين روش شماره تلفن همراه مي بايست به نام متقاضي بوده و پس از انجام کامل مراحل ، کارت صادر شده به آدرس متقاضي ارسال خواهد شد.
  • مراجعه حضوري به شعب بانک مهر
  • از طريق اينترنت بانک
  • جهت تشکيل پرونده: بعد ازدريافت پيامک از طرف صندوق رفاه دانشجويان، وام گيرنده (دانشجو)و ضامن مي توانند همزمان يا بصورت مجزا به شعب بانک مهر مراجعه نمايند. البته هر دو آنها مي بايست فاقد بدهي غير جاري(سررسيد ، معوقه،مشکوک الوصول) و يا چک برگشتي به سيستم بانکي يا صندوق باشند . در صورت حضور همزمان وام گيرنده و ضامن امکان مراجعه به کليه شعب بانک امکان پذير بوده و در صورت عدم حضور همزمان امکان مراجعه ضامن به کليه شعب بانک مهر ايران و مراجعه صرفا به شعب مرکزي هر استان امکان پذير خواهد بود .
  • مبلغ وام 000/000/150 ريال با سود 4% مي باشد و 8 ماه بعد از دريافت وام در 34 قسط بايد نسبت به پرداخت آن اقدام شود.
  • دانشجو بايد نسبت به معرفي يک ضامن کارمند يا کاسب به بانک اقدام نمايد.
  • تسهيلات از طريق بانک قرض الحسنه مهر ايران توزيع خواهد شد.
  • ياد اوري: دانشجويان مي توانند جهت دريافت هر نوع اطلاعات بيشتر با کارشناسان اداره رفاه دانشجويي دانشگاه تماس بگيرند

ضمنا شروع پرداخت وام فوق الذکر از تیرماه سال جاری خواهد بود.

مديريت دانشجويي  اداره رفاه

• covid-19