تمديدثبت نام بيمه تامين اجتماعي دانشجويان مقاطع تخصص ، فوق تخصص و دکتري تخصصي

به اطلاع دانشجويان محترم مقاطع دستیاری تخصصی و فوق تخصصی و دکتري تخصصي روزانه و غیر روزانه متقاضي بيمه تامين اجتماعي میرساند.آخرين مهلت ثبت نام در پرتال رفاهي و تحويل مدارک به اداره رفاه دانشجويان تا پايان وقت اداري مورخه 13/06/1400 مي باشد .

دانشجویانی که قبلا در پرتال رفاهی ثبت نام نموده اند فرصت دارند تا 13 شهريور ماه 1400 مدارک را به اداره رفاه دانشجویان تحویل نمايند.

دانشجويان جهت دریافت تسهيلات ملزم به ارائه تعهد محضري مورد تایيد صندوق رفاه میباشند.

آدرس دانلود نمونه فرم تعهد محضری

مراحل ثبت نام :

الف) مراجعه به پرتال رفاهی به آدرس https://portal.srd.ir/login.aspx?univ=155

ب) انتخاب گزینه درخواست وام نوع وام را بیمه تامین اجتماعی انتخاب و در پايان براي نهايي کردن ثبت نام بر روي دکمه ثبت درخواست ،کليک نماييد.

د) پرينت فرم درخواست وام از قسمت درخواست های جدید ، تکمیل آن و ارائه فرم به همراه سند تعهد محضری(ارائه آخرین حکم کارگزینی ضامن و یا پروانه کسب الزامی است) به اداره رفاه دانشجویان

بعد از بررسی و تائید اسناد توسط صندوق رفاه دانشجويان، پیامک اطلاع رسانی از سوی صندوق رفاه برای دانشجویان متقاضی ارسال تا نسبت به ثبت نام در سامانه غیر حضوری بیمه تامین اجتماعی به نشانی es.tamin.ir و انعقاد قرارداد به صورت انفرادی اقدام نمایند.

• تسهیلات بیمه تامین اجتماعی فاقد کارمزد می باشد.
  • بازپرداخت تسهیلات بیمه تامین اجتماعی به صورت اقساط و طی 48 قسط بعد از فراغت از تحصیل می باشد.
  • دانشجو موظف است در صورت قطع رابطه آموزشی و یا نیاز به انصراف از دریافت تسهیلات بیمه تامین اجتماعی موضوع را به اداره رفاه دانشجویان اطلاع دهد.
  • دانشجو نیاز به ارائه درخواست در هر ترم نمی باشد و تا 4 سال در سنوات مجاز مشمول این بیمه خواهد شد.
  • این بیمه صرفاً جهت سوابق بیمه محسوب گردیده و شامل خدمات درمانی نمیگردد.
  • دانشجویان بر اساس قانون بیمه صاحبان حرفه ها ، مشاغل آزاد و آئین نامه اجرائی مربوطه بیمه خواهند شد و کل ضوابط از جمله عدم شمول نظام بیمه ای در تاریخ عقد قرارداد ، شرائط سنی ، معاینات اولیه باید رعایت گردد.
  • دانشجویانی که به هر نحو تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی یا سایر نظام های بیمه قرار داشته باشند از شمول این وام خارج خواهند شد.

يادآوري: دانشجويان مي توانند جهت دريافت هر نوع اطلاعات بيشتر با کارشناسان اداره رفاه دانشجويي دانشگاه  تماس بگيرند .

مديريت دانشجويي  اداره رفاه

• covid19