دعوت به همکاری دانشجویان پزشکي و پيراپزشکي با مراکز اهدای خون در قالب کار دانشجوئی

" اهدای خون ، تداوم زندگی "

دعوت به همکاری دانشجویان پزشکي و پيراپزشکي با مراکز  اهدای خون در قالب کار دانشجوئی

دانشجويان محترم متقاضي همکاري با سازمان انتقال خون در قالب کار دانشجوئی در مراکز اهدای خون می توانند با مراجعه به لينک زير نسبت به ثبت نام اقدام نمايند.

Kanoonf.behdasht.gov.ir/enteghal

دانشجویان می بایست در دوره های آموزشی با عنوان دوره مشاوره و انتخاب اهداکنندگان سالم مختص دانشجویان رشته پزشکی (دوره کارورزی) و دوره جمع آوری خون و اجزای آن  مختص دانشجویان رشته های پيراپزشکي شرکت و گواهی لازم را کسب نمایند.

شایان ذکر است سوابق تحصیلی داوطلبین پس از ثبت نام و اعلام به سازمان انتقال خون ، طبق برنامه ریزی انجام گرفته توسط اداره جذب و نگهداری اهداکنندگان ، بررسی و در صورت احراز شرائط توسط سازمان انتقال خون ، تائید شده و پسورد دسترسی به محتوای آموزشی از طریق ایمیل در اختیار دانشجویان قرار میگیرد. داوطلبان پس از شرکت در آزمون مجازی و کسب امتیاز لازم ، گواهی شرکت در دوره آموزشی نظری را کسب نموده و پس از طی دوره آموزشی عملی در مراکز انتقال خون ، گواهی احراز صلاحیت توسط مراکزی که داوطلب در آن به ارائه خدمت خواهد پرداخت صادر خواهد شد.

• covid19