ثبت نام وام دستياري دانشجويان مقاطع PHD،تخصص و فوق تخصصي

به اطلاع متقاضيان وام دستياري مقاطع تخصص، فوق تخصص و PHD  (روزانه و غير روزانه ) مي رساند، جهت دريافت وام دستياري مي توانند از تاريخ 07/10/1400 لغايت 17/10/1400 با مراجعه به  پرتال صندوق رفاه به آدرس portal.Srd.ir نسبت به ثبت درخواست وام اقدام نمايند.

• مراحل ثبت نام :

الف) مراجعه به آدرسportal.Srd.ir

ب) انتخاب گزینه درخواست وام

ج) نوع وام را دستياري انتخاب و در پايان براي نهايي کردن ثبت نام بر روي دکمه ثبت درخواست ،کليک نماييد.

تذکر: چنانچه متاهل هستید ولي هنگام ثبت نام پيامکي مبني بر مجرد بودن به شما نمايش داده مي شود جهت رفع مشکل با به همراه داشتن اصل شناسنامه خود و همسر ، به امور دانشجويي دانشکده خود مراجعه نماييد .

• نيازي به سپردن تعهدنامه محضري نمي باشد .
  • دانشجويان بايد داراي حساب در بانک قرض الحسنه مهر باشند
  • به هر دو نفر زوجين دانشجو که مشمول دريافت وام باشند،وام تعلق خواهد گرفت .
  • دانشجويان بايد از يکي از روشهاي زير نسبت به افتتاح حساب اقدام نمايند .
  • از طريق موبايل بانک دانشجويان مي توانند پس از نصب موبايل بانک (بر روي سيستم عامل اندرويد)با درج کد ملي و شماره تلفن همراه نسبت به افتتاح حساب اقدام نمايند در اين روش شماره تلفن همراه مي بايست به نام متقاضي بوده و پس از انجام کامل مراحل ، کارت صادر شده به آدرس متقاضي ارسال خواهد شد.
  • مراجعه حضوري به شعب بانک مهر
  • از طريق اينترنت بانک
  • جهت تشکيل پرونده در بانک : وام گيرنده (دانشجو)و ضامن مي توانند همزمان يا بصورت مجزا به شعب بانک مهر مراجعه نمايند. البته هر دو آنها مي بايست فاقد بدهي غير جاري(سررسيد ، معوقه،مشکوک الوصول) و يا چک برگشتي به سيستم بانکي يا صندوق باشند . در صورت حضور همزمان وام گيرنده و ضامن امکان مراجعه به کليه شعب بانک امکان پذير بوده و در صورت عدم حضور همزمان امکان مراجعه ضامن به کليه شعب بانک مهر ايران و مراجعه صرفا به شعب مرکزي هر استان امکان پذير خواهد بود .
  • مبلغ وام 000/000/200 ريال با سود 4% مي باشد و 8 ماه بعد از دريافت وام در 34 قسط بايد نسبت به پرداخت آن اقدام شود.
  • دانشجو بايد نسبت به معرفي يک ضامن کارمند يا کاسب به بانک اقدام نمايد.
  • تسهيلات از طريق بانک قرض الحسنه مهر ايران توزيع خواهد شد.

يادآوري: دانشجويان مي توانند جهت دريافت هر نوع اطلاعات بيشتر با کارشناسان اداره رفاه دانشجويي دانشگاه  تماس بگيرند .

مديريت دانشجويي

اداره رفاه