ثبت نام بيمه تامين اجتماعي تمامي دانشجويان

مراحل ثبت نام:

• جهت ثبت نام به سامانه اینترنتی تامین اجتماعی tamin.ir مراجعه فرمائید.

• بعد از ثبت نام جهت ثبت قرارداد از منوی بیمه شدگان بیمه شدگان خاص/ بیمه فراگیر خانواده ایرانی   انعقاد قرداد بیمه دانشجوئیاقدام فرمائید.

• دانشجویانی که تحت تکفل پدر و مادر خود هستند می توانند هزینه حق بیمه درمانی را پرداخت نکنند و مانند گذشته از بیمه درمانی والدین استفاده نمایند.

• پرداخت حق بیمه برای دانشجویان برابر با ۱۲، ۱۴ و ۱۸ درصد محاسبه می‌شود که سهم پرداخت دولت نیز معادل دو درصد خواهد بود که در مجموع این مبلغ حدودا بین ۵۱۵ تا ۷۲۰ هزار تومان را در سه سطح شامل می‌شود.

• دانشجویان برای ادغام امور بیمه خود نیاز به مراجعه حضوری در دفاتر و شعب تامین اجتماعی را ندارند و می توانند از طریق درگاه تامین اجتماعی روند اداری را دنبال کنند .

• لازم بذکر است از تاريخ قرار داد؛ اين بيمه جزء سابقه کار دانشجو محسوب خواهد شد .

مديريت دانشجويي اداره رفاه