توجه به امور رفاهی پرسنل و اجرایی کردن نظام ارجاع، از اهم برنامه های سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد

سرپرست دانشگاه علوم پرشکی مشهد اظهار کرد: اولویت دادن به امور رفاهی و توجه به مطالبات قانونی و بر حق همه پرسنل، ارتقاء کمی و کیفی خدمات بهداشتی و درمانی و تلاش برای جبران کمبودها و تامین امکانات اعم از نرم افزاری و سخت افزاری از برنامه های آتی دانشگاه به شمار می رود.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی،دکتر سید محمد حسین بحرینی در مراسم تکریم و معارفه رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد که با حضور وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی، استاندار خراسان رضوی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و جمعی از مدیران ارشد استانی و دانشگاهی در تالار ابن سینا برگزار شد ضمن قدردانی از اعتماد وزیر بهداشت اظهار کرد: مجموعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد چه در بخش آموزشی و چه بخش بهداشت و سلامت بر چهار پایه، اعضای هیات علمی، دانشجویان، کارکنان و مدیران استوار است و همکاری، همدلی، صمیمت و مشارکت میان این چهارگروه ضامن پیشرفت و تعالی دانشگاه خواهد بود.

وی با بیان اینکه تا کنون تلاش شده است که با رویکرد روحیه همکاری و همدلی در مسیر دستیابی به اهداف گام برداشته شود و از این پس نیز به همین شکل خواهد بود خاطر نشان کرد: به طور قطع اجرای قانون به طور کلی، اجرای دستورالعمل های وزارتی و استانی، هم اندیشی با نماینده ولی فقیه در استان، استاندار و نمایندگان مجلس شورای اسلامی از مهمترین راهکارها در دستیابی به موفقیت خواهد بود.

سرپرست دانشگاه علوم پرشکی مشهد تعامل مثبت و سازنده با سایر دانشگاه های استان، آستان قدس رضوی، نیروهای سپاهی و انتظامی ، شهرداری، فرمانداری و سایر نهادها و ادارات دولتی را از دیگر رویکردهای مهم کاری خود برشمرد.

وی با بیان اینکه دانشگاه متعلق به تمامی سلیقه هاست و باید در اداره آن نیز از همه افراد با سلایق سیاسی مختلف بهره گرفت خاطر نشان کرد: اما نکته حائز اهمیت این است که این سلایق سیاسی نباید با بهره برداری از اموال بیت المال دانشگاه برای مقاصد خود استفاده کنند و اجازه چنین اقدامی را نخواهم داد.

دکتر بحرینی تلاش برای اجرای هر چه سریع تر نظام الکترونیک سلامت را تنها راه برون رفت از بحران های موجود در بخش درمان عنوان کرد و گفت: در این راستا برنامه ریزی های منسجمی برای تحقق اهداف در دستور کار قرار دارد.

وی انتقال بسیاری از خدمات درمانی از بیمارستان به خانه را از دیگر برنامه های کاری خود عنوان و اظهار کرد: می توان با افزایش آموزش خود مراقبتی و اطلاع رسانی بسیاری از خدمات را از بیمارستان به منزل انتقال داد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد اصلاح نظام پرداخت فعلی و برنامه تحول نظام سلامت  از سوی وزارت بهداشت را مورد تاکید قرار داد و از وزیر بهداشت خواست در اعمال برخی تغییرات اختیاراتی را به دانشگاه ها دهند.

دکتر بحرینی با اشاره به عقب ماندگی ۱۶ ماهه کارانه پرسنل در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کرد: با تامین ۲۵ میلیارد تومان از سوی وزارت بهداشت می توان یک ماه از کارانه پرسنل را پرداخت نمود.

وی با اشاره به اینکه از مجموع ۷ دانشکده دانشگاه علوم پزشکی مشهد ۴ دانشکده در وضعیت ساختمانی نامطلوبی قرار دارند  خاطر نشان کرد: در دوران تصدی وزیر پیشین پیشنهاد ساخت دانشکده های جدید در پردیس دانشگاه ارائه و مورد تایید قرار گرفت و قرار شد برای ساخت آن ۳۰ میلیارد تومان اختصاص یابد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در حال حاضر تمامی طرح و نقشه های این پروژه آماده شده است تاکید کرد: در صورت تامین اعتبار مورد نیاز،و مساعدت وزیر بهداشت در این زمینه، این پروژه به اجرا برسد.