حضور پرشور اساتید،پرسنل و دانشجویان دانشکده پزشکی در راهپیمایی13 آبان

مسئولان، اعضاء هيات علمي،پزشكان، دانشجويان و كاركنان دانشکده پزشکی مشهد با حضور در راهپيمايي با شكوه ۱۳ آبان، بار دیگر با آرمان های حضرت امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی) تجدید عهد نموده و انزجار خود را از استکبار جهانی. اعلام کردند.

به گزارش وب دا ،‌دراين راهپيمايي دكتر سید محمد حسین بحرینی سرپرست دانشگاه علوم پزشكي مشهد، معاونان و مديران دانشگاه ، پزشكان، استادان ،اعضاي هيات علمي دانشگاه ،دانشجويان و كادرهای درماني و اداري مراکز زیر پوشش، ‌بسيج كاركنان دانشگاه، مراكز بهداشتی درمانی و ساير واحدهاي تابعه دانشگاه علوم پزشكي مشهد همگام با قشرهای مختلف مردم خشم و انزجار خود را علیه استکبار جهانی به نمایش گذاشتند.

همچنین در شهرستانهای زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز مدیران، مسئولان و پرسنل شبکه های بهداشتی و درمانی با حضوري گسترده در راهپیمایی۱۳ آبان بار دیگر حمایت همه جانبه خود را از آرمانهای شهدای انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس، حضرت امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری اعلام داشتند.