دعوت به شرکت پرشور در راهپیمایی 22 بهمن ماه همزمان با چهلمین روز شهادت سردار پرافتخار اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی

قاسم سلیمانی تفکریست که باید در بین همه ی ما ایرانی ها، همیشه و در همه حال در جریان باشد. همه ی ما باید به مانند قاسم سلیمانی بیندیشیم تا بتوانیم ایرانی آباد داشته باشیم. دشمن خوشحال شده بود از اینکه حاج قاسم را به شهادت رسانده، دشمن از اینکه به قول خودش یک تروریست را کشته بود در پوست خود نمی گنجید! اما حاج قاسمی که دغدغه اش دفاع از مظلوم بود، با این کار دشمن به خواسته اش رسید. او به شهادت رسید. دشمن حتی با نیت ضربه زدنش به قاسم سلیمانی هم به او خیر رساند. در آستانه چهل و یکمین بهار پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران و با گرامیداشت یاد وخاطره همه شهیدان راه عزت و آزادی این مرز و بوم بویژه سردار دلها،شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و یاران شهیدش، تمامی اعضای هیات علمی، دانشجویان ،کارکنان و هیات رییسه دانشکده پزشکی همپا با سایر آحاد شهید پرور ملت ایران با شرکت در راهپیمایی پرشور 22 بهمن،ضمن میثاق مجدد با آرمانهای امام و رهبری ، مشت محکم دیگری بر دهان استکبار جهانی خواهند کوبید.

میعاد گاه ما : روز سه شنبه 22 بهمن سال 98

روابط عمومی دانشکده پزشکی