فعالیت ۹۲ پایگاه اورژانس ۱۱۵ در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد

مدیر حوادث وفوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: تمامی  پایگاه های اورژانس پیش بیمارستانی در ایام نوروز فعال است تا خدمت رسانی به بیماران به نحو مطلوب انجام شود.

دکتر رضا وفایی نژاد در گفتگو با دانشکده پزشکی مشهد، با اشاره به اینکه یک پایگاه به همراه دو آمبولانس برای اعزام بیماران کرونایی از مراکز سطح دو به بیمارستان ها آماده باش هستند، عنوان کرد: علاوه براین ۱۰ دستگاه آمبولانس از آمبولانس های بیمارستانهای سطح شهر برای اعزام بیماران اختصاص داده شده است.

وی با بیان اینکه بیماران اورژانسی نیز طبق روال قدیمی به بیمارستانهای سطح شهر اعزام می شوند و خدمات درمانی دریافت می کنند، گفت: برای اعزام بیماران کرونایی از مراکز بهداشتی و درمانگاه ها به بیمارستانهای سطح شهر آمبولانس ویژه استفاده می شود .

مدیر حوادث وفوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه مرخصی تمام کارشناسان و پرسنل اورژانس ۱۱۵ لغو شده است تا خدمت رسانی به مردم به بهترین شکل انجام شود، اظهار کرد: اپراتورهای پاسخگوی اورژانس ۱۱۵ با نیروهای داوطلب و در قالب اضافه کاری به ۱۵ نیرو افزایش داده شده است تا بتوان به شکل مطلوبی به شهروندان خدمات ارائه داد.

دکتر وفایی نژاد با اشاره به اینکه نیروهای اورژانس در خط مقدم ارائه خدمت به بیماران کرونایی هستند زیرا هنگام مواجهه با بیمارو محیطی که بیمار در آن قرار دارد مشخص نیست که با چه شرایطی روبرو هستند و این موضوع سلامت آنها را در معرض خطر قرار می دهد، گفت: نیروهای اورژانس ویژه ارائه خدمت به بیماران کرونایی لباس وتجهیزات حفاظت فردی دارند اما ممکن است در حین خدمت در شرایطی قرار بگیرند که سختی کار آنها افزون شود.

دکتر وفایی نژاد گفت: اتاق عملیات بحران دانشگاه و سامانه ام سی ام سی در ایام نوروز فعال است و ستاد نوروزی نیز در قالب تیم های نظارتی بر روند کیفی ارائه خدمت به بیماران نظارت دارند.

• راهنماها