اطلاعیه معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در خصوص فعالیت واحدهای ستادی و بهداشتی درمانی

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد نحوه حضور پرسنل ستادی، دانشکده ها ، بیمارستان ها و واحدهای بهداشتی درمانی را در فاصله زمانی ۱۶ الی ۲۱ فروردین اعلام کرد.

دکتر حمید رضا اسلامی در گفتگو با دانشکده پزشکی مشهد اظهار کرد: در راستای طرح فاصله گذاری اجتماعی و به حداقل رساندن رفت و آمد شهری، فعالیت پرسنل ستادی و دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی مشهد  بر اساس۳۰ درصد ظرفیت هر واحد و با نظر مدیر مربوطه خواهد بود.

وی با بیان اینکه سایر پرسنل ستادی و دانشکده ها با تشخیص مدیر مربوطه فعالیت شان را به روش دورکاری ادامه خواهد داد  و باید در مدت دورکاری کاملا در دسترس باشند تا در صورت نیاز و اعلام مدیر در محل کار خود حاضر شوند خاطر نشان کرد: وضعیت حضور و غیاب  پرسنل دورکار نیز در گزارشی به این معاونت ارائه خواهد شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد  تصریح کرد: فعالیت تمامی پرسنل، کادرهای پزشکی  و پرستاری در بیمارستان ها و مراکز بهداشتی درمانی کما فی سابق خواهد بود و  همانند روزهای عادی به ارائه خدمات خواهند پرداخت.ش

• راهنماها