بر اساس گزارش وزارت بهداشت وضعیت کرونا در مشهد قرمزاست

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال

رییس گروه اطلاع‌رسانی بیماری کووید- ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بر اساس گزارش اخیر وزارت بهداشت وضعیت کرونا در مشهد و استان خراسان رضوی قرمز اعلام شده است.

دکتر حمیدرضا رحیمی درگفتگو با دانشکده پزشکی مشهد  افزود: تعداد بیماران مبتلا به کرونا در بخش  سرپایی و بستری در بیمارستانهای استان خراسان رضوی رو به افزایش است.

وی ادامه داد: هم‌اکنون ۳۵۰  بیمار مبتلا به کووید-۱۹  در بیمارستانهای مشهد بستری هستند.

رییس گروه اطلاع‌رسانی بیماری کووید- ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ظرف هفته اخیر روزانه حدود ۴۰۰ فرد مشکوک به کرونا به اورژانس بیمارستانهای مشهد و همچنین حدود ۵۰۰ بیمار مشکوک به کرونا برای انجام تست به آزمایشگاههای تشخیص کرونا  در این شهر مراجعه کرده‌اند.

وی به سیر صعودی افراد مبتلا به کرونا در خراسان رضوی اشاره و بیان کرد: با این وضعیت احتمال بازگشت محدودیتها برای پیشگیری از شیوع بیشتر این بیماری ویروسی همه‌گیر، مطرح است

• راهنماها