فراخوان پذیرش دانشجوی دوره .MD-Ph.D برای سال تحصیلی 1399-1400

در اجرای آئین نامه آموزشی دوره .MD-Ph.D مصوب چهل و دومین جلسه شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی(مورخ 89/03/09)،دانشکده پزشکی مشهد برای هفتمین دوره از بین واجدین شرایط اقدام به پذیرش دانشجو می نماید.

1- شرایط ورود به دوره:

واجدین شرایط از بین دانشجویان پزشکی کلان منطقه 9 نظام سلامت (دانشگاه های علوم پزشکی و آزاد اسلامی شهرهای مشهد،بیرجند،سبزوار،گناباد،تربت حیدریه و دانشکده های علوم پزشکی منطقه) که مقطع کارآموزی را گذرانده اند و دارای شرایط ذیل باشند انتخاب خواهند شد.

الف) کسب معدل بالاتر از 16 در مقطع علوم پایه و یا کسب حداقل 80% از نمره میانگین نمرات 5% اول دانشگاه در آزمون جامع علوم پایه

ب)  کسب معدل بالاتر از 16 در مقاطع پاتوفیزیولوژی و کاراموزی و یا کسب حداقل 80% از نمره میانگین نمرات 5% اول دانشگاه در آزمون جامع پیش کارورزی

ج) کسب معدل کل بالاتر از 15 در مقاطع علوم پایه، پاتوفیزیولوژی و کارآموزی

د) نداشتن مشکلات آموزشی اعم از مردودی در دروس و مشروطی

هـ) ارائه درخواست دانشجو واجد شرایط برای ورود به دوره

توجه:دانشجویان می بایست مطابق با تقویم آموزشی دانشگاه،تا شروع دوره .Ph.D کارورزی فقط چهاربخش ماژور (داخلی،جراحی، کودکان و زنان و زایمان) را گذرانده باشند.

2- رشته ها و ظرفیت های مورد پذیرش:

علوم تغذیه 2 نفر باکتری شناسی پزشکی 1 نفر
پزشکی مولکولی 1 نفر فارماکولوژی      1 نفر
علوم اعصاب  1 نفر  بیوشیمی بالینی   1 نفر

3- مهلت و مکان ثبت نام:

مهلت ثبت نام: از تاریخ شنبه 99/06/29 لغایت چهارشنبه مورخ 99/07/09

مکان ثبت نام : میدان آزادی – پردیس دانشگاه – دانشکده پزشکی – اداره آموزش (واحد پزشکی عمومی)

4- شرایط پذیرش متقاضیان:

داوطلبین واجد شرایط به مرحله مصاحبه علمی- تخصصی معرفی می گردند.ملاک پذیرش نهایی براساس 80% معدل کل و 20% نمره مصاحبه بوده و اولویت با رتبه های برتر خواهد بود.

5- پذیرفته شدگان دوره برابر دانشجویان دوره .Ph.D دانشگاه از حمایت و مساعدت های آموزشی و اداری برخوردار خواهند بود.

6- به دانش آموختگان این دوره،دو دانشنامه MD و .Ph.D اعطا می شود و دانش آموختگان می توانند از مزایای دانش آموختگان دوره های دکترای تخصصی(.Ph.D) و دانش آموختگان دوره دکتری عمومی پزشکی استفاده کنند.

• راهنماها