پیام تبریک هیأت رئیسه دانشکده پزشکی مشهد به مناسبت بزرگداشت مقام استاد

هیأت رییسه دانشکده پزشکی مشهد در پیامی مشترک ضمن تکریم و بزرگداشت مقام استاد این روز بزرگ را به همه اساتید بزرگوار دانشکده پزشکی مشهد تبریک گفتند.

متن پیام بدین شرح است؛

بسمه تعالی

رسالت اصلی دانشکده پزشکی مشهد تربیت دانش آموختگانی توانمند، دلسوز، و با اخلاق است و این امر مهم به دست معلمانی است که با نگاهی به آینده، مردم این مرز و بوم، و آرمان های دینی و ملی، چراغ این مکتب خانه را پر فروغ نگاه داشته اند.

دوره بحران های جاری مدیریت کووید به ما درس ها آموخت. آموختیم که افراد متعهد به سلامت و درمان مردم را شناسایی کنیم و قدردان شان باشیم.

آموختیم که کمبودهای خود را بشناسیم و بر نقاط قوت خود تکیه کنیم، و آموختیم که مدیریت این بحران ها به اساتید و دانش آموختگانی مبرز و ماهر و متعهد نیازمند است که تربیت آنها برای دوره های بعدی بر عهده دانشکده پزشکی است.

هیئت رئیسه دانشکده پزشکی در این روز عزیز، از همه اساتید زحمتکش این دانشکده که پرچم آموزش را علیرغم همه سختی ها و کمبود ها در بالین و پایه برپا نگاه داشتند و خود نیز الگویی در دنیای حرفه ای و کاری حوزه خود می باشند کمال سپاس را داشته و برایشان آرزوی بهترین ها را در سال پیش رو دارد.

دعایی از عمق دل نیز برای رفتگان جامعه پزشکی به ویژه اساتید ارجمند، دکتر خسروی، دکتر خوارزمی، و دکتر اسماعیلی داشته باشیم و و در این روز بزرگ، یاد آن عزیزان را که به حق نماد شایسته ای از معلمین نمونه اخلاق و علم و ادب بودند را گرامی بداریم.

هیئت رئیسه دانشکده پزشکی

• covid-19