کسب رتبه فناور برتر کشوری توسط عضو هیات علمی گروه زیست فناوری و نانوفناوری پزشکی دانشکده پزشکی مشهد

کسب رتبه فناور برتر کشوری  توسط عضو هیات علمی گروه زیست فناوری و نانوفناوری پزشکی دانشکده پزشکی  مشهد

دکتر فاطمه غیبی عضو هیات علمی گروه زیست فناوری و نانوفناوری پزشکی دانشکده پزشکی مشهد در همایش کشوری دانش آموختگان فناوری نانو ایران با توجه به سوابق فعالیت در عرصه های علمی و فناوری نانو بعنوان فناور برتر کشوری معرفی شد.

دکتر رضا کاظمی اسکویی مدیر گروه زیست فناوری و نانوفناوری پزشکی و عضو هیات علمی دانشکده پزشکی اظهار داشت: فناوری نانو می‌تواند  با ایجاد انقلاب در عرصه های  مختلف پزشکی وضعیت سلامت نسل‌های بعدی را متحول سازد.

وی گفت: همایش کشوری دانش آموختگان نانوتکنولوژی پزشکی توسط انجمن علمی نانوفناوری پزشکی ایران و دانشگاه علوم پزشکی ایران با همکاری ستاد ویژه توسعه فناوری نانو با شعار ” نانوتکنولوژی پزشکی از شعار تا عمل”  با حضور اساتید داخلی و خارجی برگزار گردید.

در این برنامه علمی که  با حضور دانشمندان برجسته ایرانی مقیم داخل و خارج از کشور و دانش اموختگان نانو برگزار شد که  از فارغ التحصیلان برتر داخلی که موفق به دستاوردهای علمی و فناورانه در حوزه نانو شده بودند تجلیل به عمل آمد و دکتر فاطمه غیبی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد موفق به کسب رتبه فناور برتر شد.

• covid-19