مشارکت پزشکان اعضای هیات علمی پایه و غیر هیات علمی  دانشکده  ها در برنامه واکسیناسیون کووید 19

پزشکان عضو هیات علمی  پایه و غیر هیئت علمی  دانشکده های پزشکی، بهداشت و طب ایرانی و مکمل دانشگاه  با حضور در مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاههای تجمیعی واکسیناسیون بعنوان پزشک واکسیناسیون در برنامه واکسیناسیون کووید 19مشارکت نمودند.

دکتر سید محمود تارا، سرپرست دانشکده پزشکی مشهد با بیان این مطلب که تسریع و تکمیل برنامه واکسیناسیون کووید 19 از برنامه های مهم حوزه سلامت است اظهار داشت: هدف ما از مشارکت در برنامه واکسیناسیون همدلی و کمک به همکاران و مدافعان سلامت در مسیر ارائه خدمات سلامت به مردم است تا با انسجام و بسیج عمومی و همکاری خوب مردم عزیز شاهد تکمیل چرخه واکسیناسیون در کشور باشیم.

دبیر کمیته آموزشی-دانشجویی ستاد اجرایی مدیریت کرونای دانشگاه اظهار داشت: تعداد 83 نفر از پزشکان ( MD ، MD-Ph.D و متخصص ) عضو هیئت علمی و غیر هیئت علمی و دانشجویان دکترای تخصصی طب ایرانی و مکمل در دانشکده های پزشکی، بهداشت و طب ایرانی و مکمل با حضور در 17 مرکز خدمات جامع سلامت و پایگاههای تجمیعی واکسیناسیون در 83 شیفت صبح در کنار سایر مدافعان سلامت در  پیشبرد برنامه واکسیناسیون مشارکت  می کنند.

وی افزود: این برنامه در هفته های آتی ادامه خواهد داشت.

• covid19