گرد آوری تجربیات و مشاهدات تخصصی  پیک پنجم کرونا بعنوان اثری ارزشمند و کاربردی در مواجهه با تهدید های سلامت خواهد بود.

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال

در پیک پنجم کرونا و در اوج بیماری شاهد تجربیات جدید و مواجهه با انواع بیماران بودیم که قطعا جمع آوری و مستند سازی تجارب موفق و خدمات نوین ارائه شده، بعنوان منبعی ارزشمند و کاربردی در حوزه سلامت مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

دکتر مهناز مزدوریان، فوق تخصص ریه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان این مطلب که در پیک پنجم کرونا در مقایسه با پیک های قبلی شاهد افزایش میزان مبتلایان و افزایش میزان مرگ و میر ها بودیم اظهار داشت: با تلاش مدافعان سلامت و در آن سوی دیگر در بخش های مراقبت های ویژه شاهد پایدار شدن وضعیت بسیاری از بیماران بدحال بستری در بخش های مراقبت ویژه، وصل شده به دستگاه بودیم که روز بروز شاهد بهبودی، عادی شدن وضعیت و ترخیص  آنان بوده و هستیم.

در مانگر ویژه بیماران کرونا اظهار داشت: با شدت گرفتن سویه دلتا در شهر مشهد و شهرستانهای تابعه خراسان رضوی تمامی ظرفیت ها و پتانسیل ها  برای خدمات رسانی به بیماران فعال گردید ویک از موارد مهمی که باعث پیشگیری از ازدحام در مراکز درمانی گردید، خدمات سریع به بیماران سرپایی در مراکزبهداشتی و درمانی بود.

وی گفت: استقرار، انسجام و آرایش تیم های تخصصی و درمانی در مدیریت بموقع مراجعین بیمارستانی و همچنین میزان اشغال تخت های بیمارستانی و هماهنگی های کمیته های پذیرش و ترخیص بیماران در ارائه خدمات بموقع به بیماران نیازمند، نقش بسزایی داشته است.

فوق تخصص ریه افزود: با تلاش و همت مسئولین دانشگاه در پیک پنجم کرونا تعداد زیادی  تخت مراقبت ویژه و تعدادی از بخش های  بیمارستانی در اختیار بیماران کرونایی قرار گرفت تا بهترین خدمات در سریعترین زمان ممکن به بیماران ارائه گردد.

وی گفت: با تلاش های زیادی در حال حاضر به مرحله نارنجی وضعیت کرونا در شهر مشهد رسیده ایم و تجربه به ما آموخته است که کاهش میزان موارد کرونا شکننده و هر آن ممکن است شاهد موج جدیدی از بیماری باشیم و علی رغم شدت گرفتن واکسیناسیون عمومی باید دستور العمل های بهداشتی را رعایت نمائیم.

• covid19