مشاوره تلفنی متخصص عفونی با حدود 100 نفر از شهروندان و همکاران با محور کووید 19 در دانشکده پزشکی مشهد

با توجه به شیوع موارد کرونا در استان و با هدف اطلاع رسانی و نیاز برخی از همکاران و شهروندان به مشاوره های تخصصی، با  حضور متخصص عفونی، برنامه مشاوره تلفنی کرونا به همکاران و برخی از شهروندان در روابط عمومی دانشکده پزشکی برگزار شد.

دکتر محبوبه حداد، استادیار گروه عفونی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، ضمن گفتگوی مستقیم و تلفنی با همکاران و برخی از شهروندان، با بیان این مطلب که اطلاع رسانی و مشاوره نقش بسیار مهمی در رعایت دستور العمل ها، کاهش موارد بیماریها و کاهش طولانی مدت عوارض پس از ابتلاء به کووید دارد اظهار داشت: در این گفتگوی تلفنی بیش از 100 نفر از همکاران و برخی از شهر وندان طی تماس تلفنی سوآلات تخصصی خودشان در خصوص کووید 19 را مطرح نمودند.

وی ادامه داد: محور سو آلات مشارکت کنندگان برنامه مشاوره تلفنی، تزریق واکسن، ابتلای  اخیر به کووید 19 ، استرس های ناشی از بیماری، و غالب سوآلات از جانب همکارانی بود که قبلا مبتلا شده بودند ولی عوارض ناشی از بیماری را داشتند که مشاوره و راهنمایی های لازم ارائه شد.

لازم به ذکر است: این برنامه با همکاری گروه عفونی و روابط عمومی به منظور اطلاع رسانی بیشتر  و تسهیل در ارتباط مستقیم همکاران و شهروندان با متخصص عفونی برای کسب اطلاعات و راهنمائی های  بیشتر در حیطه کرونا برگزار گردید.

این برنامه از ساعت 12-10 روز دوشنبه در روابط عمومی دانشکده پزشکی مشهد  برگزار گردید و علاوه بر مشاوره تلفنی، جمعی از همکاران بصورت حضوری مورد مشاوره قرار گرفتند.