دانشکده پزشکی

مشاوره اطلاعاتی رایگان در زمینه نگارش مرورهای نظام مند و اعتباریابی نشریات در کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی پزشکی دانشکده پزشکی مشهد

دومین کارگاه بخش مشاوره اطلاعاتی در زمینه  مرور نظام مند، در کتابخانه دانشکده پزشکی مشهد برگزار شد. اساتید، دانشجویان و کارکنان می توانند برای دریافت مشاوره در خصوص امور پژوهشی با مراجعه به ایمیل این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید مشاوره رایگان دریافت نمایند.

دکتر میترا زارعی مشاور کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی پزشکی در دانشکده پزشکی، با بیان این مطلب که مشاوره قبل از آغاز یک طرح مطالعاتی و رعایت نکات مربوط به حیطه علم سنجی یکی از راهبردهای اساسی جهت تهیه و تکمیل یک طرح مطالعاتی است، خاطر نشان کرد:  شرکت محققین در کارگاههای آموزشی زمینه ساز اعتباریابی بهتر نشریات جهت سابمیت مقالات، مرور هدفمند متون و کاهش سرقت های ادبی(پلاژیاریسم) خواهد شد.

وی ادامه داد: از زمان بحران کرونا بصورت غیر حضوری خدمات مشاوره ای به محقیقین ارائه می گردید ولی در حال حاضر با توجه به کاهش بحران کرونا و پیرو برنامه ریزی انجام شده  تا کنون 2 کارگاه آموزشی در کتابخانه و مرکز اطلاع رسانی  دانشکده پزشکی، پیرامون مهارتهای اطلاعاتی از جمله نگارش مرور نظام مند  با محوریت توانمند سازی محققان در حوزه مهارتهای مقاله نویس برگزار گردیده است و مورد استقبال بیش از 200 نفر از محققین و پژوهشگران قرار گرفته است.

لازم به ذکر است: علاوه بر مشاوره های غیر حضوری،  کارگاههای آموزشی بصورت مجازی و حضوری هر چند وقت در دانشکده پزشکی برگزار خواهد شد که قبل از برگزاری اطلاع رسانی لازم برای دوستداران پژوهش صورت خواهد گرفت.

• تاریخ شفاهی