دانشکده پزشکی

آموزش هنرمندانه، موجب شور و هیجان یادگیری و زمینه ساز رشد و توسعه جامعه است

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

 

استاد فلسفه تعلیم و تربیت دانشگاه فردوسی مشهد در همایش اهمیت آموزش و نقش و جایگاه معلم، توسعه هر جامعه را لازمه  آموزش های هنر مندانه و زمینه ساز  شورو اشتیاق و یادگیری  عنوان کرد و گفت: با آموزش باید مجالی فراهم کرد که مردم خود بخواهند که تغییر کنند و موجبات رشد خویش را فراهم کنند

دکتر بختیار  شعبانی ورکی، استاد فلسفه تعلیم و تربیت  دانشگاه فردوسی مشهد در اولین روز از هفته آموزش و در جمع اساتید و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن تبریک هفته آموزش اظهار داشت:

استاد الهام بخش،  به مثابه کنشگر فکوری است که با تحلیل موقعیت، و تحلیل آثار حضورش در کنار دانشجویان، برنامه مشخصی برای تعالی حرفه ای خود و دانشجویان را طرح ریزی می کند.

وی افزود: این استادان از چالش ها استقبال و در برابر موانع ایستادگی می کنند و تلاش را عامل موفقیت و انتقاد را زمینه شکوفایی و موفقیت دیگران را برای خود الهام بخش می دانند.

دکتر شعبانی گفت: استادان الهام بخش عاری از سود و زیان،  بی تمنا تلاش می کنند و خود را در برابر دانشجویان و جامعه مسئول می دانند،  بنابراین دائم در زندگی حرفه ای شان بازنگری می کنند و با هدف گذاری دقیق، تن دادن به حقیقت، استقبال از نقد، سعه صدر، تکریم دیدگاه های دیگران،  بویژه اندیشه های متفاوت، موجبات تعالی حرفه ای خود، همکاران و دانشجویان را فراهم می کنند.

دکتر شعبانی با بیان این نکته که هر معلمی در عین فردیت دوگونه معلم است: معلم در مقام عمل و معلم در مقام نظر، تصریح کرد: معلمی در مقام عمل  بیشترهنر است تا علم،  و یاد آور شد،  یک معلم هنرمند  با اعتماد به دانستنی های خود و با ایمان به کاری که انجام می دهد و با شور و هیجانی که دارد می تواند در قلب و مغز دانشجویان رسوخ کند و شوق یادگیری را در آن ها بارور سازد.

وی گفت: در عصر جدید لازم است حافظه را به رایانه بسپاریم و خود در اندیشه نوآوری باشیم و برای نوآوری باید حداقل چهار مهارت؛ مهارت کار کردن با اطلاعات، مهارت کارکردن با دیگران، مهارت کارکردن با فناوری و مهارت کار کردن با سیستم ها را بیاموزیم.

وی در این همایش سخن خود  را  با این شعر خاتمه داد:

 

زمردم جوی دانش نی زدفتر     که راز دین و دانش دفتری نیست

دکتر شعبانی  بر این نکته تأکید کرد ؛  توسعه هر جامعه در گرو آموزش است و با آموزش باید مجالی فراهم کرد که مردم خود بخواهند که تغییر کنند و موجبات رشد خویش را فراهم کنند.

گفتنی است: در اولین روز از هفته آموزش همایشی با محوریت "اندیش سازه استادان الهام بخش" در تالار امام علی (ع) دانشکده پزشکی برگزار شد.