دانشکده پزشکی

کرونا تمام نشده است، ماسک ها را کنار نگذارید

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

 

متخصص عفونی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، با اشاره به کاهش موارد کرونا در سطح کشور بر استمرار رعایت شیوه نامه های بهداشتی تاکید کرد.

دکتر اشرف توانایی ثانی، ضمن تقدیر از مشارکت همه مردم عزیز و همچنین تلاش مسئولین و مدافعان سلامت در راستای مقابله و مبارزه 30 ماه با بحران کووید 19 اظهار داشت: در سطح بیمارستانهای مشهد روزانه شاهد مراجعه موارد ابتلا به کرونا غالبا  بصورت سرپایی هستیم که اقدامات درمانی همانند گذشته برای آنان صورت می گیرد و در مواردی نادر اگر نیاز به بستری باشد مراقبت های حین بستری برای این بیماران در حال انجام است.

وی با تاکید بر این نکته که در پیک های کرونا برخی از عادی انگاریها سبب بروز و شیوع مجدد این بیماری در سطح جامعه می گردید، یاد آور شد: از نظر علمی کرونا هنوز تمام نشده است و همچنان باید پیگیر تکمیل چرخه واکسیناسیون برای مردم باشیم.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: هنوز مواردی از بیماران بدحال مبتلا به کرونا که غالبا دارای بیماریهای زمینه ای نیز بوده اند در بخش های بیمارستانی بستری هستند و مراقبت های درمانی کماکان برای آنان در حال انجام است.