دانشکده پزشکی

آمادگی دانشکده پزشکی مشهد جهت آغاز برنامه های اموزشی و استقبال از دانشجویان جدید الورود

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

رییس دانشکده پزشکی مشهد از آمادگی دانشکده پزشکی جهت آغاز برنامه های آموزش پزشکی دانشجویان و استقبال از دانشجویان جدید الورود خبر داد.

دکتر فاطمه محرری با بیان این مطلب ضمن خداقوت به همه کارشناسان آموزشی اظهار داشت: در ایام تعطیلات دانشجویان کارشناسان آموزشی در همه بخش ها زمینه های ارائه خدمات آموزشی را برای دانشجویان، ثبت نام آنان و سایر برنامه ها را اجرایی می کنند تا همزمان با آغاز سال تحصیلی ارائه خدمات آموزشی، ثبت نام ها، روند تحصیلات تکمیلی و سایر فعالیت های حوزه دانشجویی بدون وقفه  اجرا گردد.

وی افزود: در حال حاضر حدود 4 هزار و 500 دانشجو در دانشکده پزشکی در مقاطع پزشکی عمومی، ارشد، دکترای تخصصی، فلوشیپ و فوق تخصصی مشغول تحصیل هستند که در ابتدای مهر نیز به تعداد آنان اضافه خواهند شد.  

رییس دانشکده پزشکی افزود: در هفته اول ثبت نام دانشجویان جدید الورود برنامه های متنوعی جهت آشنایی این دانشجویان با فضاهای علمی و بخش های مختلف دانشکده و همچنین استقبال از دانشجویان و خانواده های آنان در زمان ثبت نام  طراحی گردیده است که در قالب تور فرهنگی و دانشجویی ارائه  خواهد شد.

دکتر محرری توسعه فضای آموزشی دانشکده در قالب کلاس های جدید تر و افزایش سالن های شورا و تجهیزات کمک آموزشی را اقدامی جدید در راستای ارتقای کیفیت خدمات آموزشی به دانشجویان عنوان کرد و افزود: با الحاق دانشکده پیراپزشکی سابق به دانشکده پزشکی و ساختار سازی این فضا صرفا جهت اقدامات آموزشی دانشجویان با حمایت ریاست دانشگاه و معاونت توسعه زمینه توسعه فضای اموزشی جدید فراهم  گردیده است.