مشهد یکی از سه قطب بزرگ صنایع غذایی کشور است.
اعضای هیات بورد صنایع غذایی کشور در بازدید از گروه علومتغذیه دانشکده پزشکی از اجرای برنامه های آموزشی این گروه در راستای سلامت و امنیت غذایی تقدیر کردند.
دکتر شریعتی فر رییس هیات بورد صنایع غذایی و عضو هیات علمی دانشگاه تهران در بازدید از گروه علومتغذیه اظهار داشت؛ با توجه به جمعیت مشهد و حضور زائرین و مجاورین حضرت رضا (ع) در این شهر ارتقای ایمنی و سلامت غذا در این استان با جدیت دنبال می شود.
وی افزود؛ اجرای برنامه های سلامت محور در سطح گروه و همچنین خدمات مطلوب آزمایشگاهی در راستای ایمنی و امنیت غذایی چشم انداز مطلوبی را برای برنامه های مطلوب این گروه در آینده رقم زده است.
دکتر فاطمه محرری، رییس دانشکده پزشکی؛ گروه علوم تغذیه دارای ۷ عضو هیات علمی و کارشناسان مجرب با رسالت های آموزشی و امنیت غذایی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد است که قطعا توسعه این بخش با توجه به ضرورت سلامت و امنیت غذایی در استان خراسان باید اجرایی گردد.
اجرای کنگره بزرگ تغذیه، اجرای برنامه های آموزشی وترویجی و حضور برخی از اعضای هیات علمی این گروه در بخش های مختلف حوزه غذا و صنایع غذایی دانشگاه مشهد و سایر دانشگاهها قطعا در پیشبرد برنامه های این گروه نقش موثری داشته است.


