رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، از ورود حدود ٢٢۰ دانشجوی جدید به این دانشکده، در ترم بهمن ١۴۰٣-١۴۰۴ خبر داد.
دکتر فاطمه محرری در گفتگو با وبدا، با بیان اینکه در ترم مهرماه سال تحصیلی١۴۰٣-١۴۰۴ بیش از ٢۶۰ دانشجوی پزشکی در دانشکده پزشکی مشغول به تحصیل شده اند افزود: در ترم بهمن ماه، پذیرش دانشجویان جدید الورود، طبق روال هر ساله انجام گردید و در حال حاضر کلاس های درس این دانشجویان فعال و در حال برگزاری است.
رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، افزایش میزان کیفیت خدمات آموزشی را از رسالت ها و برنامه های محوری این دانشکده عنوان کرد و افزود؛ خوشبختانه در طی چند سال اخیر گامهای موفقی در ارتقای جایگاه علمی دانشکده برداشته شده است و درحال حاضر این دانشکده در زمره دانشکده های برتر کشور از نظر جایگاه علمی و آموزشی است.
وی با اشاره به اینکه در سال تحصیلی ١۴۰٣-١۴۰۴ تعداد ۴۵ رشته و مقطع در دانشکده پزشکی مشهد فعال می باشد افزود: طی سال تحصیلی جاری حدود ٧۰۰ استاد و حدود ۴ هزار دانشجو در امر تدریس و تحصیل در دانشکده فعالیت دارند که از این تعداد ٢٣۵ نفر از آنان دانشجویان غیرایرانی این دانشکده هستند.


