پویش روز جهانی ایمنی غذایی با مشارکت گروه علوم تغذیه و دانشجویان این گروه با هدف اطلاع رسانی به دانشگاهیان در خصوص اهمیت ایمنی غذایی، ارائه مطالب علمی تغذیه، مشاوره و راهبردهای آموزشی و مسابقه تغذیه و با استقبال خوب اساتید دانشجویان و همکاران در دانشکده پزشکی برگزار شد.
دکتر میترا رضایی مدیر گروه علوم تغذیه گفت: در این پویش بر اساس فرم های طراحی شده رویکردها و نظرات بیش از 200 نفر از دانشجویان و مراجعین در قالب مسابقه جمعبندی گردید و با حضور متخصصین تغذیه بروز ترین نکات علمی تغذیه در قالب مشاوره و آموزش به مراجعین ارائه گردید.
وی با اشاره به اینکه، آمار بیماران ناشی از غذا، در دنیا ۶۰۰ میلیون نفر در سال تخمین زده شده است یاد آور شد؛ برگزاری پویش ها و برنامه های علمی در حیطه آگاهی بخشی، ارتقای سلامت، اهمیت غذایی و توسعه پایدار در جامعه نقش بسزائی دارد.
دکتر رضایی با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ غذایی سالم در جامعه از آمادگی گروه علوم تغذیه در جهت برگزاری برنامه های آموزشی با حضور اساتید گروه جهت ارتقای آگاهی و سبک غذایی سالم در سطح جامعه خبر داد.
لازم به ذکر است: این پویش با کمک گروه علوم تغذیه و دانشجویان دوشنبه ۱۹ خرداد در شهرک دانش و سلامت نیز برگزار خواهد شد
برنامه های روز جهانی ملی غذا به پیشنهاد سازمان بهداشت جهانی و سازمان غذا وکشاورزی همه ساله در ۱۸ خرداد برگزار می گردد.