
همایش استارتاپی نوآوری های غذا و تغذیه با حضور اساتید، مدیران عامل شرکت های غذایی، ایده پردازان و پژوهشگران و دانشجویان به مدت ۳ روز در دانشکده پزشکی مشهد برگزار شد.
دکتر میترا رضایی، مدیر گروه علوم تغذیه دانشکده پزشکی مشهد، در پایان همایش استارتاپی نوآوری های غذا و تغذیه ضمن تقدیر از مشارکت همه جانبه عوامل صنعت و دانشگاهیان اظهار کرد:
این همایش گامی مؤثر در جهت تقویت تعامل پویا بین دانشگاه و صنعت بود و زمینه ساز ظهور راهکارهای نوین در حوزه تغذیه و سلامت شد.
وی افزود: از میان ۶۰ ایده ارسالی توسط تیم های دانشجویی، ۵۰ ایده وارد مرحله داوری تخصصی شدند و سرانجام ۱۱ ایده برتر در جلسه اختتامیه امروز مورد ارزیابی قرار گرفتند.
وی تصریح کرد؛ که سه ایده بعنوان برتر انتخاب شد که با هدف تبدیل به محصول واقعی، در مرکز ایده پردازی معاونت پژوهشی دانشگاه مورد حمایت قرار خواهند گرفت.
دکتر محمد هاشمی دبیر همایش استارتاپی تغذیه و عضو هیات علمی گروه علوم تغذیه گفت؛
حضور فعال دانشجویان پزشکی و تحصیلات تکمیلی در این همایش، نشان دهنده ظرفیت بالای آنان در تولید ایده های کاربردی و فناورانه در حوزه تغذیه است.
عضو هیات علمی گروه علوم تغذیه همچنین با اشاره به نقش کلیدی شرکت های دانش بنیان و خصوصی، گفت:
همکاری صنعت در حمایت از این ایده ها ضروری است تا از نتایج ایده ها محصولات غذایی تولیدی در جامعه تأثیرگذار باشند.
ایده پردازان در این همایش نظرات خودشان را ارائه دادند و مورد حمایت بخش های خصوصی قرار گرفتند تا با مشارکت همه جانبه بتوانند گام های مطلوبی در راستای امنیت غذایی جامعه بردارند.

