دانشکده پزشکی

استاد و محقق دانشگاه کراچی پاکستان:دپارتمان‌های ژنتیک و بیوشیمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، از توانمندی و ظرفیت‌ بالایی برخوردار است

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

استاد دانشگاه کراچی پاکستان که برای ارائه سخنرانی به کنفرانس NGS  دانشگاه علوم پزشکی مشهد دعوت شده بود، پس از بازدید از دپارتمان‌های ژنتیک و بیوشیمی دانشگاه بر توانمندی‌ها و ظرفیت‌های مطلوب این دپارتمان‌ها تأکید کرد.

پروفسور محمد کامران عظیم ، که در حال حاضر به عنوان استاد مدعو با دانشگاه علوم پزشکی اردبیل همکاری‌هایی دارد، در گفتگو با وبدا، پیرامون تجربه کوتاه مدت خود از حضور در شهر مشهد و دانشگاه علوم پزشکی این شهر گفت: شهر مشهد یکی از بهترین شهرهایی است که تاکنون سفر کردم و بویژه حرم مطهر امام رضا(ع) برای من زیبایی و جذابیت زیادی داشت.

وی افزود: در دانشگاه علوم پزشکی مشهد، ضمن ارائه سخنرانی حول موضوع Next-Generation Sequencin از دپارتمان‌های ژنتیک و بیوشیمی این دانشگاه بازدید داشتم که تحت تأثیر توانمندی‌های اساتید و دانشجویان این دپارتمان‌ها قرار گرفتم و امیدوار هستم که ارتباطات و تعاملات علمی- تحقیقاتی در زمینه‌های علوم پزشکی بین دانشگاه‌های ایران و پاکستان تقویت شود.

استاد دانشگاه کراچی پاکستان همچنین، با اشاره به موضوع سخنرانی خود در زمینه‌ی Next-Generation Sequencing گفت: بحث NGS   یکی از مهمترین زمینه‌های پیشرفت علم پزشکی است که در حال حاضر اپلیکیشن‌های کاربردی زیادی در این حوزه تولید و به کار گرفته شده‌اند و در کشور پاکستان نیز حوزه NGS   مورد توجه است و در بحث درمان ،نقش زیادی را ایفا می‌کند.

وی در خصوص همکاری‌های خود با مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی ایران نیز گفت: در حال حاضر به عنوان استاد مدعو با دانشگاه علوم پزشکی اردبیل همکاری‌هایی دارم و یک پروژه همکاری نیز با پژوهشگاه رویان داریم که مرتبط با بحثNGSاست.