دانشکده پزشکی

 اهداف و مسیر زندگی باید با توانائی های ما همسو باشد

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 



دکتر فرزانه وفائی دانشیار  گروه علوم اعصاب در سمپوزیوم ملی "امید محور تحول در سلامت" پیشبرد برنامه های زندگی بر اساس توانایی ها و واقعیت های موجود را از راهبردهای مهم پیشگیری از نا امیدی در جامعه عنوان کرد.

دکتر فرزانه وفائی با بیان اینکه نا امیدی یک پیام منفی و اخطار مهمی است که به ما هشدار می دهد  یک جای مسیر اشتباه است  افزود؛ در شرایط نا امیدی  باید مداخلات  امید آفرینی  توسط متخصصین عرصه سلامت  در جامعه ترویج گردد.

یکی از مهمترین دلایلی که مردم نا امید هستند، تغییر سبک زندگی هاست و  به دنبال اهدافی هستیم که به آنها نمی رسیم و گاهی اوقات در مسیر شکست می خوریم و احساس نا امیدی می کنیم لذا فکر کردن به اهداف دور از دسترس نیز به ما احساس نا امیدی خواهد داد.

وی ادامه داد؛ با وجود شبکه های مجازی متنوع میزان نا امیدی و انتخاب های نادرست بیشتر شده است.

عضو هیات علمی گروه علوم اعصاب افزود؛ اهداف و مسیر زندگی باید با توانایی ما همسو باشد و افراد اگر توانایی نداریم بدنبال اهداف دست نیافتنی نرویم.

وی با تاکید بر تقویت ارتباطات اجتماعی بعنوان راهکار ارزشمند امید آفرینی در جامعه افزود؛ متاسفانه با کوچک شدن خانواده ها احساس تنهایی بیشتر شده است و برای اجتماعی شدن فرزندانمان باید تلاش کنیم.

در این سمپوزیوم که هم بصورت حضوری و هم مجازی برگزار شد با حضور اساتید، کارشناسان علوم اعصاب  مقوله های امید آفرینی از دیدگاه علوم اعصاب مورد بررسی قرار گرفت.
 این سمپوزیوم 20 اسفند ماه با حضور اساتید و دانشجویان بصورت حضوری و مجازی در تالار امام رضا (ع) دانشکده پزشکی برگزارو دکتر علی گرجی از المان  و دکتر مومنی از متخصصین علوم اعصاب از سخنرانان این سمپوزیوم بودند.